• 瀏覽: 252,406
  • 回覆: 859
  • 追帖: 72
引用:
原帖由 台風芳香的榴槤 於 2019-4-2 07:29 PM 發表

我同你差唔多,都係第一輪買唔到,第二輪前籌。師兄番工邊頭啊?
我番香港站, 老婆番銅鑼灣, 交通諗緊去屯門站轉地鐵....唔知幾時有住客SHUTTLE呢?
小朋友諗住番啟思不過好似好難入...再唔係可以入新YORK...

熱賣及精選
hi, 大家好, 6A 新戶報到

引用:
原帖由 kukoctony 於 2019-4-3 09:33 AM 發表

我番香港站, 老婆番銅鑼灣, 交通諗緊去屯門站轉地鐵....唔知幾時有住客SHUTTLE呢?
小朋友諗住番啟思不過好似好難入...再唔係可以入新YORK...
明年會有特別班巴士🚌962e /962s 過海。應該都經中環同CWB

小朋友番學最緊要近。
如果撘校巴,其實都打番條數。

引用:
原帖由 kukoctony 於 2019-4-3 09:33 AM 發表

愛琴啟思都唔糸太難入,2間唔同理念嘅幼稚園,一間英文教,一間中文教,睇你要乜。

引用:
原帖由 靈笆笆 於 2019-4-3 10:03 AM 發表

hi, 大家好, 6A 新戶報到
歡迎!

引用:
原帖由 008325 於 2019-4-3 10:52 AM 發表

歡迎!
6A揮手

引用:

我本身住附近,平時坐962s or 962, 到時搬入去,會坐shuttle or K bus 去車專車站坐過海巴士有960961962962x962s

其實如果交通係一個issue, 可以到時大家係業主regular meeting 到提出向巴士公司申請加多班次or申請村巴俾上源napa星堤同恆大住客,我見平時早上俾人反工d村巴都係得三or四個班次的旅遊巴,好方便又不停站過海

引用:
原帖由 UF_ 於 2019-4-4 01:11 AM 發表

我本身住附近,平時坐962s or 962, 到時搬入去,會坐shuttle or K bus 去車專車站坐過海巴士有960961962962x962s
👍👍👍 買左邊座

上源行去青山公路巴士站5分鐘。

引用:
原帖由 UF_ 於 2019-4-4 01:19 AM 發表

其實如果交通係一個issue, 可以到時大家係業主regular meeting 到提出向巴士公司申請加多班次or申請村巴俾上源napa星堤同恆大住客,我見平時早上俾人反工d村巴都係得三or四個班次的旅遊巴,好方便又不停站過海 ...
各大工商區👍🏻👍🏻
不過要同巴士公司直接競爭
都唔係咁易

引用:
原帖由 lamandlam 於 2019-4-4 11:00 PM 發表

上源行去青山公路巴士站5分鐘。
無可能,只係上源出面有個港鐵巴士站

引用:
原帖由 008325 於 2019-4-4 09:31 AM 發表

👍👍👍 買左邊座
2B

有冇人買左向東南的單位,面向著山坡的,低層是否面壁咁近?

有冇人買左向東南的單位,面向著山坡的,低層是否面壁咁近?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]