• 瀏覽: 26,419
  • 回覆: 68
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 plm8051 於 2019-3-25 12:59 AM 發表

冇乜合唔合理,佢開賭,願者上釣,你計過數唔啱可以唔買,買咗可以唔賣。莊家要計算風險,當個市大上大落,佢就要擴闊差價黎保障自己,佢開個檔都想有人買賣,但大上大落時候佢要顧掂自己先,有冇人買賣係其次。 ...
咁真係馬會盤口重優惠

熱賣及精選
引用:
原帖由 東邊日出西邊雨 於 2019-3-25 01:34 AM 發表

窩輪跟牛熊不是完全一樣,最明顯的分別是牛熊會“打靶”,窩輪可以有“末日窩輪”。

但背後的機制是差不多。
多謝深夜花時間指教,人逢失意後知己最難求,感激

引用:
原帖由 東邊日出西邊雨 於 2019-3-25 01:58 AM 發表

個人嚴重建議不是專業人士,一般散戶不要碰牛熊窩輪。
股票長綫投資者,7成人都贏;
股票高頻(短綫)投資者,7成都輸;
牛熊窩輪投資者,是九死一生。 ...
多謝七七九建議銘記於心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michael 於 2019-3-25 07:12 AM 發表

動物輪衰七過賭場多多聲
根據大家分析,也難怪庒家,因為大市變動太快,我以周X福收金條為例,大市狂升,為乜要高價收金,賣出又不同,散戶要搶貨就比你,反正公司有大量存貨。香港什麼都是承勢,風氣 運程。打大風是有機會執到一d嘅,睇自己耐性和本錢,通街都系錢,願賭服輸。沒有痛苦就沒有收穫,人生最重要敗而不傷。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大大力魚 於 2019-3-25 08:04 AM 發表

同大户對賭,我唔信散戶有機會赢(長賭), 有朋友之前做投行,佢話做三隻牛熊,成本要二千萬(廣告,財演,打手,公司開支,人工,租金.....),你哋自己想下啲錢怎樣得來?

笨蛋才會認為自己長賭會赢~ ...
長賭必輸,久病必死,古今合用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 steven26e 於 2019-3-25 05:59 AM 發表

香港老千多,港人賭性強,牛熊擺明騙銭但都好多人都鍾意賭
須然我輸〇咗好多[如題]又不同意話人地系老千,如果有日你做庒家,會好似馬會一様開兩邊盤比散戶選擇嗎,因為大市波動太快,加上皮費必定蝕死,所以庄家也是被迫,我最不滿意就系牛熊開價太貼市但用長期引客,全部為近牛近熊,然後睇注點數用現貨做個左高右低點殺客。想係别人個袋攞錢正如樓上師兄說:九死一生定律

引用:
原帖由 plm8051 於 2019-3-25 09:09 AM 發表

有遠牛遠熊俾你買,不過槓桿細你又嫌唔過癮,買得多先有肉食咁不如買正股,貼價你又驚打靶。
你想搵人錢咁易咩?股市大賭場,人人都想係度搵錢,你要搵啱一個適合自己的方法,或者計好數先買,否則不如唔買。一係你夠多錢自己做莊,做莊都唔係坐係度等收錢,佢都要諗計引散戶落疊,都係辛苦錢黎架! ...
對呀,你想做庄,人地做大庄一様有機會食你,所謂弱肉強食人都系動物變成。好似今天早上開市跌611點,乜牛都死,銀行佬術語,零存整付,星期日計過,過夜牛都唔小

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freedomking 於 2019-3-25 10:14 AM 發表

好L多大陸人買
大陸九以為有現金在手,本錢長唔怕,抽水都死,所謂一雞死一雞鳴。金融風暴都未經歷過,交學費啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chu@chu 於 2019-3-25 03:29 PM 發表

今日咪贏返哂囉👍🏻
重鎊貨一早比人殺咗,今日拾到粒糖

引用:
原帖由 chu@chu 於 2019-3-25 06:09 PM 發表

真係要聽沈大c指點
條粉腸叫人一股不留所以做淡淡中曬呢,信大師要拾屍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chocolate321 於 2019-3-24 08:26 PM 發表

睇市要長時間訓練, 唔係話買就買, 你下載ig 睇下5分鐘, 半小時, 1小時圖先, 日夜都睇實

請問:香港收市後,這個69.5點 數字還在跳,是否英國市的香港恆指,謝謝

引用:
原帖由 chocolate321 於 2019-3-25 07:28 PM 發表

跟夜期, 夜期5: 15 開
明白,謝指示

回覆 引用 TOP

要總結啦:動物輪證因為有庄家開盤,所以全部要抽高水正如金舖,馬會及六合彩,澳門合法賭埸都要抽干浄先然後比返d你,你覺得有利可圖就入嚟開戶落盤,你亦可以唔玩,至於是否用錢可另指數上落殺近牛或熊,真金白銀都要出嘅,是乎多與小,太多用此技倆,超級大戶亦可以唊大戶, 大食大。賭錢講技術,天時地利人和,加運氣,揸咗牛仔外圍升到七彩,點都會有派彩. 開貼咁耐冇人能話比我聴庄家開盤機制,其實我相信冇機制只系庄家睇貨隨意更可以大劈價,我覺得成熟市場開盤應該系賣出一蚊,買入就要低2-30點收回才算公平(參考外滙開盤)而且規定庒家一段時間內一定要開盤,保障投資者權益。至於是否呃人,各持己見,開市前電腦是可以計出升或跌至某個點數,殺左殺右以鎻定利潤,從前在街邊見到的榨庶汁機一樣,落盤者就是庶,庄家就是機器。現貨本錢大時間長,庄家看穿大部份人賭仔性格襟兩個制收錢,當然襟兩個制也可能瞓街, 願者上鉤。在此多謝各位回貼,特別是 plm8051 chocolate 321 閙鐘筒 唐山大力un insanity 123 東邊日出 西邊雨 captain沽 人太多不能盡錄,謝謝🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春江飛鴨 於 2019-3-27 04:51 AM 發表

你到而家都未明自己點解輸?
你輸喺”槓桿”。
其他技術都只係花拳繡腿。

擧一個簡單例子:
一個大人同一個小朋友對打,就算小朋友係李小龍,一樣輸。點解,因為力強者勝,花拳繡腿根本就無用。
如果唔信,你問下柔道高手。

而且,散戶技術叻得過庄家?
遊戲規則係庄家訂,佢當然知道乜野係對自己有利。

簡單講,如果你好似去澳門到大細,反而唔會輸咁多,因為你用一蚊去賭一蚊。 ...
多謝各位,其實大家都系好心叫我戒賭,問題自己認為上述行為是否真的視為賭愽,還是投機,鱷魚身上都有蝨可以生存,甘多失敗就是一個不甘心。有本書作者話,為什麼有些人還是擺不脱窮人思維,大家覺得本人的行為又可以擺脫窮人思維嗎?股市市場太細容易操控,各位對外匯市場又點睇呢?

引用:
原帖由 春江飛鴨 於 2019-3-27 04:59 AM 發表

你知唔知幾十到一百年前,好多二世祖輸身家,係輸喺邊樣賭具?
請教

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]