• 瀏覽: 33,015
  • 回覆: 167
  • 追帖: 3
特朗普:如果歐盟不與美方談判,美國將對歐盟的商品徵收關稅。

彭博社周四引述消息人士指,習特會不會於本月舉行,或推遲至下月;中方傾向以國事訪問形式舉行。另一邊廂,歐洲議會周四(14日)以198票贊成、223票反對、37票棄權,否決讓歐盟與美國展開貿易談判的動議。

熱賣及精選
引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-3-14 11:10 PM 發表

特朗普:如果歐盟不與美方談判,美國將對歐盟的商品徵收關稅。

彭博社周四引述消息人士指,習特會不會於本月舉行,或推遲至下月;中方傾向以國事訪問形式舉行。另一邊廂,歐洲議會周四(14日)以198票贊成、223票反對、37票棄權,否決讓歐盟與美國展開貿易談判的動議。 ...
唔好快但請急些少

要夾死特朗普,就係今年啦。

全世界開始有返彈

回覆 引用 TOP

柒普今次無曬面,人地歐盟唔肯同傻仔傾,佢加稅時人地唔識加番你美國

美國今年會破産!(包括誠信,形象…)

引用:
原帖由 911usa 於 2019-3-15 12:01 AM 發表

美國今年會破産!(包括誠信,形象…)
唔會,因為這是某總統的特式。

好,十分好

暴力先係和平
噤聲先係民主
大話先係真相
邪惡先係良知

以上都係曱甴話..........

回覆 引用 TOP

on9癲侵

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

仲談乜野判呀,實行以物換物,用手上嘅737max換取歐盟嘅空中巴士喇。

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2019-3-15 12:52 AM 發表

仲談乜野判呀,實行以物換物,用手上嘅737max換取歐盟嘅空中巴士喇。
美國制做嘅,會爆㗎!

引用:
原帖由 baycitizen2047 於 2019-3-15 12:03 AM 發表

唔會,因為這是某總統的特式。
某總統既特式係:公司破產, 但個人唔破產. 債務唔上身.
而家某總統以管理公司既方式管治美國, 美國就係佢間公司……

回覆 引用 TOP

金仔做了先鋒say no而無事返北韓,其他國家都唔L洗理佢老美侵。

造謠者死含家也

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]