興合控股 (01891)配發結果

又係的老千股,借1872之前大升,引的散戶去買,結果輸到仆街

熱賣及精選
引用:
原帖由 魚魚小王子 於 2019-3-15 02:47 PM 發表

又係的老千股,借1872之前大升,引的散戶去買,結果輸到仆街
抽1891同1872大升有咩關係

引用:
原帖由 忽傾嚇 於 2019-3-15 02:54 PM 發表

抽1891同1872大升有咩關係
當然大有關係,新股爆升幾倍,已經比較耐未有,一隻1872一隻嘉藝都係咁
而1891又係細細粒,集資額細,具有炒味濃

散戶自自然然會覺得呢隻都有機會,結果沒抽開既都入埋去
但結果係昆水

其實好多時都係咁,個陣閱文出左,大升,的人以為易音雷蛇個的都係咁,結果又係輸到仆街

引用:
原帖由 魚魚小王子 於 2019-3-15 03:04 PM 發表

當然大有關係,新股爆升幾倍,已經比較耐未有,一隻1872一隻嘉藝都係咁
而1891又係細細粒,集資額細,具有炒味濃

散戶自自然然會覺得呢隻都有機會,結果沒抽開既都入埋去
但結果係昆水

其實好多時都係咁,個陣閱文出左,大升,的人以為易音雷蛇個的都係咁,結果又係輸到仆街 ...
其實新股隻隻都係搏, 都冇咩好分析

引用:
原帖由 忽傾嚇 於 2019-3-15 03:12 PM 發表

正解

引用:
原帖由 忽傾嚇 於 2019-3-15 03:12 PM 發表

一兩手黨就係,大手梗係唔係,基本野都要分析下
唔係真係贏埋都唔夠輸

引用:
原帖由 魚魚小王子 於 2019-3-15 03:31 PM 發表

一兩手黨就係,大手梗係唔係,基本野都要分析下
唔係真係贏埋都唔夠輸
今日跌3成, 事前可以分析到

引用:
原帖由 忽傾嚇 於 2019-3-15 03:51 PM 發表

最慘琴日有師兄狂推,昆人會爆升,搞到好多師兄中晒伏

保母不敗記錄巳經打破

引用:
原帖由 忽傾嚇 於 2019-3-15 03:51 PM 發表

沒話分析度,不過買之前起碼知佢做乜,如果好似你咁買新股係博既,你不如過澳門賭大細啦
你咁玩法,遲早輸到跳樓燒炭就梗有你份

引用:
原帖由 baby@johnson 於 2019-3-15 05:04 PM 發表

最慘琴日有師兄狂推,昆人會爆升,搞到好多師兄中晒伏
香討多打手是常識吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terry0217 於 2019-3-15 10:53 AM 發表

一時睇漏眼,原來隻野係馬來西亞背景,上左賊船😭
馬幣今年升值,27—3公佈業績。今天低位入左小小。看上補裂口0.48

回覆 引用 TOP

今日放晒先黎講。

由頭沽到落尾,頂

回覆 引用 TOP

蟹哥完成任務收錢潛水😎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。