• 瀏覽: 63,889
  • 回覆: 219
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 忽傾嚇 於 2019-3-14 04:38 PM 發表

又話升唔夠20%要追既?  快追啦
你唔係無入係嘛?暗入明天咪執多啲囉~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有幾何見保薦人會暗頂上去㗎,明天睇野啦~最憎啲人鞭屍,1917叫你地3成樓下入又唔見你地講聲thank you !再係咁你地食自己吧,唔會再講你地聽幾多手穩中一喇,有料我留翻自己食算!

引用:
原帖由 特大皇帝蟹 於 2019-3-14 10:05 PM 發表

有幾何見保薦人會暗頂上去㗎,明天睇野啦~最憎啲人鞭屍,1917叫你地3成樓下入又唔見你地講聲thank you !再係咁你地食自己吧,唔會再講你地聽幾多手穩中一喇,有料我留翻自己食算! ...
大蟹,唔好自已食啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 特大皇帝蟹 於 2019-3-14 22:05 發表

有幾何見保薦人會暗頂上去㗎,明天睇野啦~最憎啲人鞭屍,1917叫你地3成樓下入又唔見你地講聲thank you !再係咁你地食自己吧,唔會再講你地聽幾多手穩中一喇,有料我留翻自己食算! ...
師兄不用勞氣,呢度有啲人係咁。

引用:
原帖由 特大皇帝蟹 於 14/3/2019 22:05 發表

ching不用勞氣,今天5隻暗都表現欠佳

CHERRYBEAR

回覆 引用 TOP

等3662,咁多隻ipo得呢隻我係覺得可炒

回覆 引用 TOP

大爆升股,唔買走寶了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 特大皇帝蟹 於 2019-3-14 10:05 PM 發表

依度有一批人無錢無膽抽 , 不要理他們 , 他們不懂數學 , 又計唔到你1917賺幾多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kusun2 於 2019-3-14 10:18 PM 發表

師兄不用勞氣,呢度有啲人係咁。
gogogo

ok

回覆 引用 TOP

跌四成有沒睇錯

回覆 引用 TOP

仲 L 衰過果隻屎之味

回覆 引用 TOP

皇帝蟹變大閘蟹😨

回覆 引用 TOP

真係興興合合

回覆 引用 TOP

極度失望喇