註冊 登入

想開網店,有咩整得個template靚仔嘅?

想開網店,有咩整得個template靚仔嘅? E-mail 此主題給朋友

近排都好心煩,想開網店賣首飾但又唔知點樣先做到!朋友建議自己用WiX做個靚仔嘅網站,這個提議非常好\(^o^)/~!我唔想花太多錢去搞網站我自以為好簡單wor,自己用account去申請;做到一半網站癱瘓...哎,宜家時間又浪費總要等等啦。大家有沒好的網站公司介紹?? 預算比較緊張,預(4K-8K)上下做一個,但似乎又搵唔到平嘅!想要一個簡單靚仔的網站就得了,一頁網...裡面可以將我產品展示出來,同埋介紹就得了。。。但一定要時尚!

精選樓盤
4000 左右一年,網站名不便公開,可pm

引用:
原帖由 bunnymen 於 2019-3-12 01:18 PM 發表

4000 左右一年,網站名不便公開,可pm
4000一年?包括咩服務? 那你哋用咩平台幫我建?

引用:
原帖由 CassieRabbit 於 2019-3-12 02:11 PM 發表

4000一年?包括咩服務? 那你哋用咩平台幫我建?
有網址,不方便公開,你自己打電話問那公司

引用:
原帖由 bunnymen 於 2019-3-12 02:28 PM 發表

https://www.facebook.com/innogreendigital/?ref=bookmarks
係唔係這間?我剛剛在網上搜索到嘅

回覆 引用 TOP

actlog

引用:
原帖由 bunnymen 於 2019-3-12 03:17 PM 發表

actlog
THX !琴日在Google搜索,我以為係這間!我去咨詢一下

附件

2019-3-13 09:38 AM

引用:
原帖由 CassieRabbit 於 2019-3-13 09:23 AM 發表

THX !琴日在Google搜索,我以為係這間!我去咨詢一下
我介紹你嗰間都算平,有幾種plan,  可免費試用,我都用咗3 年了

回覆 引用 TOP

有間 shopxlar 有免費版, 付費版應該都 within 你 budget

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bunnymen 於 2019-3-12 02:28 PM 發表

我都想知 pls

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CassieRabbit 於 2019-3-12 10:58 AM 發表

近排都好心煩,想開網店賣首飾但又唔知點樣先做到!朋友建議自己用WiX做個靚仔嘅網站,這個提議非常好\(^o^)/~!我唔想花太多錢去搞網站我自以為好簡單wor,自己用account去申請;做到一半網站癱瘓...哎,宜家時間又浪費總要等等啦。大家有沒好的網站公司介紹?? 預算比較緊張,預(4K-8K)上下做一個,但似乎又搵唔到平嘅!想要一個簡單靚仔的網站就得了,一頁網...裡面可以將我產品展示出來, ...
想知你係做做下WIX 唔得,定係出咗街一排先癱?我有朋友最近用WIX開咗啲單頁網站!!

如果開網店,4-8K 好多選擇,最重要係搵到啲"打到電話"去嘅,之前我搵SHOPLXXX電話搵極都無!
就揀咗另一間,有TEMPLATE,如果要加嘢有PROGRAMMER 應你要求改,但係聽完又覺得TEMPLATE都夠,
只係要PRODUCTS,俾到錢,安排物流就得

搵唔到WI-FI 點返工見客

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。