• 瀏覽: 177,831
  • 回覆: 2,483
  • 追帖: 76
沽沽沽

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 垚鑫淼 於 2019-3-14 02:53 PM 發表

🙏
淼兄有無觀察1185?

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-14 02:58 PM 發表

淼兄有無觀察1185?
好耐之前有, 最近無, 研究下先🙏

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-14 08:45 AM 發表

各位早晨!

預期今日係28800附近窄幅上落,有望再試29000關!策略不變,有變會即出post!
各位早晨!

預期今日繼續窄幅上落,可以熄機去做下其他野!Happy Friday

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-15 09:40 AM 發表

各位早晨!

預期今日繼續窄幅上落,可以熄機去做下其他野!Happy Friday
🙏

回覆 引用 TOP

仲唔出方向

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-15 09:40 AM 發表

各位早晨!

燈燈 求指引

引用:
原帖由 reaganlui 於 2019-3-15 10:43 AM 發表

燈燈 求指引
最後一段終極一挾都係用幾隻成份股拉指數殺淡倉,QQ預期最盡$375~380,大貓銀號$67左右,二三線股今早無咩反應!食唔食盡水尾自己衡量!

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-15 10:58 AM 發表

最後一段終極一挾都係用幾隻成份股拉指數殺淡倉,QQ預期最盡$375~380,大貓銀號$67左右,二三線股今早無咩反應!食唔食盡水尾自己衡量!
🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-15 10:58 AM 發表

回覆 引用 TOP

肥熊今天又要byebye 唔劏都比人嚇走止蝕或搬遠 所以一直叫大家不要做熊住!

引用:

各位早晨!

今早比我預期行快左 諗住留番星期一至挾 似乎打破左逢一必升逢五必跌pattern 睇睇收市收咩位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-15 11:07 AM 發表

肥熊今天又要byebye 唔劏都比人嚇走止蝕或搬遠 所以一直叫大家不要做熊住!  
還欠少少剎埋隻肥肥熊

引用:
原帖由 垚鑫淼 於 2019-3-15 11:12 AM 發表

還欠少少剎埋隻肥肥熊
如果今日未能穿前頂292 淡友可能又以為鐵頂不會穿或講幾多頂背馳之類留意今日收市後會否仲多左近熊!

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-15 11:16 AM 發表

如果今日未能穿前頂292 淡友可能又以為鐵頂不會穿或講幾多頂背馳之類留意今日收市後會否仲多左近熊!
你真係分析力好強! 👍👍👍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]