• 瀏覽: 177,145
  • 回覆: 2,483
  • 追帖: 79
引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-11 05:22 PM 發表

果然先低後高!阿爺比預計中快回氣,港股以接近全日高位收市,仲比預期中多左100點!有無人今朝把握到“沽”上去?

坐定定,等收成!

...
👍👍👍

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
聽朝可能唔得閒出post 但夜期咁行,大家識玩啦?

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-11 11:27 PM 發表

聽朝可能唔得閒出post 但夜期咁行,大家識玩啦?

🙏👍👍👍

回覆 引用 TOP

各位早晨!

坐定定,等收成!

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-12 09:05 AM 發表

各位早晨!

坐定定,等收成!
👍👍👍👏👏👏🍺🍺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-11 11:26 AM 發表

上週五QQ $346左右入既一注好倉已有利潤,將繼續持有!好倉坐定定!
坐唔定!$361.4 先食糊!

偷位再做或換馬!

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-12 03:45 PM 發表

坐唔定!$361.4 先食糊!

偷位再做或換馬!
勁!👍👍👍

引用:
原帖由 垚鑫淼 於 2019-3-12 03:45 PM 發表

勁!👍👍👍
今天有無收獲?

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-12 03:49 PM 發表

今天有無收獲?

引用:
原帖由 垚鑫淼 於 2019-3-12 03:52 PM 發表

皆大歡喜

回覆 引用 TOP

各位早晨!

恆指又去番呢個位,都無咩好講....
做好既,食唔食埋最後一段......自己決定!
做淡既,繼續有靚位部署防守力強既淡倉!多次強調「防守力強」四個字,因為有追開post都知,我預期會有終極一挾.......或者睇下張恆指熊柱圖就明,眾地莫企喇!

個股方面,388 如到$300左右會開淡倉做下!仲有其他稍後分享!

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-13 08:40 AM 發表

各位早晨!

做淡既,繼續有靚位部署防守力強既淡倉!多次強調「防守力強」四個字,因為有追開post都知,我預期會有終極一挾.......或者睇下張恆指熊柱圖就明,眾地莫企喇!

個股方面,388 如到$300左右會開淡倉做下!仲有其他稍後分享! ...
全面分析!感謝!🙏👍💪🍺

回覆 引用 TOP

支持!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-3-13 08:40 AM 發表

各位早晨!

個股方面,388 如到$300左右會開淡倉做下!仲有其他稍後分享! ...
21號前仲有一挾,仲有一個星期多啲,高位應該未出?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]