《股海迷燈》之--迎接熊三插水!

引用:
原帖由 水底忽然山頭 於 2019-9-4 05:56 PM 發表

係咪真係講緊我呢個山頭? 哇哈哈
of course.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咁快放完煙花? 夜期.....

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-9-4 06:19 PM 發表

👏👏👏

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-9-4 06:19 PM 發表

升左千點回百幾點喎

引用:
原帖由 垚鑫淼 於 2019-9-4 06:22 PM 發表

👏👏👏
今朝第一注手痕失敗,短炒變長“揸”

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 路西法基金經理 於 2019-9-4 06:27 PM 發表

升左千點回百幾點喎
揸左未

回覆 引用 TOP

有港股嘅 whatsapp 小組抑或係 line 小組????

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-9-2 09:49 AM 發表

各位早晨!

回顧呢個post的迎接熊三由二月尾開post至今已行左5000點,距離目標已行左一半有多,但礙於6月出現的政局因素,最終目標有可能比頭post預期的目標更低......

預測9月月波幅24200~26600,暫未能睇到高位出現時間,但如果有高位大家都應該知道要點做....... ...
各位早晨!

預計月波幅上限已到,先前未確定出現時間,現在睇9月走勢先高後低!

27000之內仍有大熊,不排除殺多幾百點!

最後一浪將由公用股領跌!

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-9-5 09:30 AM 發表

各位早晨!

預計月波幅上限已到,先前未確定出現時間,現在睇9月走勢先高後低!

27000之內仍有大熊,不排除殺多幾百點!

最後一浪將由公用股領跌! ...
27200 Gogogo

回覆 引用 TOP

淡倉坐定定! 迎接23000!!

引用:
原帖由 高級變形蟲 於 2019-9-5 10:32 AM 發表

淡倉坐定定! 迎接23000!!
我下星期會離港十幾日,靠你叫口號同各位早晨!

好彩尋日“揸”左唔使今朝先黎“揸”,期貨系統死機都有!

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-9-5 11:57 AM 發表

好彩尋日“揸”左唔使今朝先黎“揸”,期貨系統死機都有!
港膠所問題呀。一通出左電郵通知啦咁L垃圾嘅交易所都有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-9-5 11:53 AM 發表

我下星期會離港十幾日,靠你叫口號同各位早晨!
老老實實,擔心有反高潮
全球一齊升到上太空
到時會重蹈前年途途嘅舊路

回覆 引用 TOP

係呀,期貨交易系統冇晒反應呀!

只有自己的紀律是不變的
要細注,控制風險
要少操作,多觀察
不溝貨,最多分注一次
不跟人,不信網上討論區
不用消息炒
不過夜
隨勢止損/止賺
相信眼睛所見,見樹亦見林

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。