註冊 登入

[珠海] 有無朋友睇過『華發峰尚』純住港人不限購!

有無朋友睇過『華發峰尚』純住港人不限購! E-mail 此主題給朋友

現樓起好,即買即收樓,無限購,包無爛尾!
唔知那邊配套和環境好唔好?珠海港珠澳大橋落腳點!交通好方便港人

有無朋友買了?值得投資嗎?
聽講呢個盤減了價,回到兩年前價單

如覺得有道理!幫忙按一下笑面公仔,謝謝
精選樓盤
引用:
原帖由 bbq323 於 2019-2-25 12:26 PM 發表

現樓起好,即買即收樓,無限購,包無爛尾!
唔知那邊配套和環境好唔好?珠海港珠澳大橋落腳點!交通好方便港人

有無朋友買了?值得投資嗎?
聽講呢個盤減了價,回到兩年前價單 ...
減價就即係代表去貨有問題啦。 如果係好嘢,大陸人一早搶晒啦,駛Q成日走落嚟香港賣廣告搵香港人做水魚!

回覆 引用 TOP

而家好多樓盤都減價,唔代表一定有問題,而且銀行可做七成樓按,
珠海又剛放寬港人限購!找投資是可考慮,而且近澳門,回港都可以多個選擇

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-2-25 12:47 PM 發表

而家好多樓盤都減價,唔代表一定有問題,而且銀行可做七成樓按,
珠海又剛放寬港人限購!找投資是可考慮,而且近澳門,回港都可以多個選擇
这个盤在斗門白焦,一D都不近拱北口岸,自己驾車差不多1小時,坐公巴大约要1.5小時,將來金海大橋起好,由三杜那边去澳門也未必近?不過華發樓應该好過好多發度商,有一定的保证。

[img] 在那酸味的回憶中懺悔[img]
引用:
原帖由 ken868 於 2019-2-25 01:07 PM 發表

这个盤在斗門白焦,一D都不近拱北口岸,自己驾車差不多1小時,坐公巴大约要1.5小時,將來金海大橋起好,由三杜那边去澳門也未必近?不過華發樓廎该好過好多發度商,有一定的保证。 ...
有无差咁远呀?
我魈由澳門去三鄉都是半小時
呢個盤在珠海近澳門喔!
在中山和澳門中間,點可能超過一小時車程呀?

現時由拱北去斗門要成粒鐘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-2-25 01:38 PM 發表

有无差咁远呀?
我魈由澳門去三鄉都是半小時
呢個盤在珠海近澳門喔!
在中山和澳門中間,點可能超過一小時車程呀?
斗門都近澳门?我笑左

現在華發峰尚 均價在12500元/一平 毛坯房 87~118平方 南北通港澳人士都可以買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cxhp22 於 2019-2-25 02:51 PM 發表

斗門都近澳门?我笑左
請問中山遠定斗門遠?

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-2-25 04:37 PM 發表

請問中山遠定斗門遠?
睇地圖

附件

Screenshot_2019-02-25-16-43-18.png(1.31 MB)

2019-2-25 04:44 PM

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-2-25 04:37 PM 發表

請問中山遠定斗門遠?
中山你指去边處先?如果由拱北関口自己駕車去斗門華發,绝對遠過拱北関口去中山旦州三乡。

回覆 引用 TOP

引用:

請問中山遠定斗門遠?
如果計距離港珠澳大橋珠海口岸當然係斗門遠啲

引用:
原帖由 yee8688 於 2019-2-25 04:54 PM 發表

如果計距離港珠澳大橋珠海口岸當然係斗門遠啲
斗門也好大,從湖心路口开始到井岸或白焦鎮政府,自驾車程也至小半小時或以上,看你在斗門边个位。

回覆 引用 TOP

買樓要買市中心,有工商業,有學校,有租客先至值得投資!
其實遠近都不用太介意!
我自己都買咗中山,希望收樓後好快找到租客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-2-25 04:44 PM 發表

睇地圖
我住喺珠海,早已斗門坦州買樓,你問我中山遠还是斗門遠?坦州係珠海隔离只是一路之隔。斗門就算湖心路口都吾近拱北口岸啦

回覆 引用 TOP

49 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。