列印

[其他] 未來人預告: 香港人賤賣港樓上大灣區,香港樓俾哂大陸人

未來人預告: 香港人賤賣港樓上大灣區,香港樓俾哂大陸人 E-mail 此主題給朋友

林鄭特登吾解決醫療黑洞,又吾解決中老年失業及退休生活同埋養老設施,,就係想迫d廢老賤賣層樓上大灣區退休,
預期太古城黃埔呢d中老年密集區會出現割價潮

熱賣及精選
長淡冇人理?

長淡冇人理?

引用:
原帖由 奧國補習佬王弼 於 2019-6-20 02:58 AM 發表
長淡冇人理?
應該太白痴,大家唔識覆!
未來人預告又黑洞又剩
睇得卡通片太多,傻仔一名

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-2-24 06:46 PM 發表
林鄭特登吾解決醫療黑洞,又吾解決中老年失業及退休生活同埋養老設施,,就係想迫d廢老賤賣層樓上大灣區退休,
預期太古城黃埔呢d中老年密集區會出現割價潮 ...
北上養老都未必要賣樓,租層樓出去一樣可以。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2019-6-20 01:16 PM 發表

北上養老都未必要賣樓,租層樓出去一樣可以。
窮L無樓咪以為太古黃埔果d老業主要一賣一買先搬到上大灣區囉

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-6-20 01:25 PM 發表

窮L無樓咪以為太古黃埔果d老業主要一賣一買先搬到上大灣區囉
層太古黃埔可以放租,住上面租又平,cover 哂租金仲有錢作生活費。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-2-24 06:46 PM 發表
如果有層太古或黃埔,出租個單位已經每月有兩三萬,去大灣區租個單位只係每月兩三千,為何要賣樓呢?

http://edwardchankk.blogspot.com/

回覆 引用 TOP

窮L向來無腦!

回覆 引用 TOP

ff

回覆 引用 TOP

引用:
林鄭一日唔加強精神科支援,香討一日都咁有娛樂性

你真係太窮,所以諗多左,我朋友太古城業主買横琴樓只考慮左一分鐘,佢只回左我一句,是但啦甘平,所以系吾需要賣左香港樓先有钱架白痴

回覆 引用 TOP

On 能7 9

你估人地北上買樓要賣港樓先有$? 

你訓能醒未呀?!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]