• 瀏覽: 2,402
  • 回覆: 29
http://money18.on.cc/property/news_breaking_content.html?section=pro&article_id=bkn-20190217204419807-0217_00842_001

二手市場缺盤。市場消息稱,荃灣綠楊新邨有一個中層單位,疑曾發生事故,實用面積451方呎,原先叫價700萬元放售,放盤僅兩日,剛減至685萬元售出,呎價15,188元,屬市價成交

俾你敢唔敢博

見到凶宅兩個字怕怕.........

呢d都搶到市價,淡淡大件事

事故單位都要15K,全面反彈了,除麗城
引用:
原帖由 stp571 於 2019-2-17 09:48 PM 發表

http://money18.on.cc/property/news_breaking_content.html?section=pro&article_id=bkn-20190217204419807-0217_00842_001

二手市場缺盤。市場消息稱,荃灣綠楊新邨有一個中層單位,疑曾發生事故,實用面積451方呎,原先叫價700萬元放售,放盤僅兩日,剛減至685萬元售出,呎價15, ...

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-2-17 09:56 PM 發表

事故單位都要15K,全面反彈了,除麗城
麗城真係好唔掂

回覆 引用 TOP

疑似咋,可能根本無事

引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2019-2-17 10:00 PM 發表

疑似咋,可能根本無事
你真係大方,低層凶宅一律唔介意

回覆 引用 TOP

凶宅都賣到呢個價有冇攪錯。

12~1月,綠楊正常單位先緊5球尾,一個月就連事故單位都升到6球尾
引用:
原帖由 高達滴滴隊長 於 2019-2-17 10:11 PM 發表

凶宅都賣到呢個價有冇攪錯。

回覆 引用 TOP

有人接貨!恭喜啦!

回覆 引用 TOP

裙底男點算

淡淡完了

宇宙定律一:總之有新樓賣,日日區區有破頂。重點係.... 最緊要有人信。

引用:
原帖由 815silver 於 2019-2-18 03:16 AM 發表

宇宙定律一:總之有新樓賣,日日區區有破頂。重點係.... 最緊要有人信。
乜樓市唔係跌左幾個月咩?期間都好多新樓賣,你有見到日日區區有破頂?貼黎睇下!

正名 : 中國肺炎  - 武漢肺炎  - Chinese Virus  - China Outbreak Virus in Dec 19 (Covid-19)

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-2-18 05:05 AM 發表

乜樓市唔係跌左幾個月咩?期間都好多新樓賣,你有見到日日區區有破頂?貼黎睇下!
重點係.... 有人信咪得囉,你已經係其中一個。明嘅自然明白。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]