• 瀏覽: 113,222
  • 回覆: 11
  • 追帖: 106
引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-3-10 06:18 PM 發表

沒錯,現時不用看,250天未破,200天也未破,278 關未破,270關亦未破,一切還是言之尚早,下跌亦不是一步到位,股海迷途也是估下跌,很多散戶都估下跌,只是不是一步到位被人挾淡時巳可死清,時間誰又可拿揑得準確,升市裏總有跌,跌市裏總有升,話升話跌都無問題,只係幾多點的分別和是否即時能做到的分別 ...
升左咁多仲要牛, 不如跟我沽吧.

熱賣及精選
引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-3-15 10:36 PM 發表

總要有人買你才能沽吧, 沒人買誰接你沽盤呢
忠言逆耳

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-3-26 07:59 AM 發表

近牛熊比 4200張對0張,和本人的垃圾技術分析有出入,而且和整體牛熊比方向一致,令我信心也減半,且看牛熊準還是垃圾分析準,就算是反彈,也不需要即日完成,今天仍可保著原地踏步

就算估錯了,我給予那下跌空間只會到281至284,當然大家也不要信我,因為都估錯了,還會準嗎?哈哈 ...
Shit

引用:
原帖由 股海彼得 於 2019-5-18 10:18 PM 發表

看牛熊街貨分佈,向下殺牛的機會較大
最低級既投機者才睇牛熊圖

引用:
原帖由 PowerWin 於 2019-11-5 08:17 AM 發表

記住把握好呢兩次機會
第一次機會就係宜家升上去29000-30000
第二次機會就係系29000-30000 大力沽落黎 發死人財 預計低位系19000左右

亂估一通 時間系2020年到2021年頭發生 ...
口太賤 所以應該唔中

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-11-6 12:20 PM 發表

見係你先同你講⋯⋯ 我無同其他人講過⋯⋯ 好快就大跌
bear bear

bear bear

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-11-12 02:43 PM 發表

bear bear 而家只能食短距離,長距離反而好易被回馬槍殺死
you are wrong

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-11-16 11:32 PM 發表

唔得⋯⋯⋯ 轉唔到身
直落

support you bear bear

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-11-16 11:48 PM 發表

我都想,上次巳經咁想,點知做多一組出嚟,所以今次我會更小心
太多人睇多一組 不會出現了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]