試試用牛熊胡亂揣測後市

幾時收等做徒弟

熱賣及精選
引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-9-13 09:38 PM 發表

我從來不收徙弟,因為自知無料加錯到九彩,收徙弟只會招惹滅門之禍,被徙弟追殺,我先無咁蠢

網上人說話,從來不可盡信,自己要有獨立思考 ...
下個星期會唔會試返26500左右?

連跌兩日! 聽日會唔會高開?

聽日會唔會開27100?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-9-17 10:18 PM 發表

我真係無料答你呢個問題,中間既進程係任由大戶舞動,現在最適宜急速由頂偏離😰你搏上時好容易被一個急落套住
今日高開唔到⋯⋯ 油股玩左兩日俾大戶鬆一鬆⋯⋯⋯

聽日爆穿275 有無機?

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-10-16 07:47 PM 發表

不要亂入買上, 人家買上, 只因佢地係勇武, 如果佢地賺到, 亦只係代表高風險, 高回報, 就抵佢地賺既, 當然, 請原諒我, 我實在太膽小, 也看錯了市

若是有利淡友, 上證要在3010下, 要更有利, 上證要在2970下, sp500 要在3020下, 港期要在265下 ...
妖精女皇⋯⋯⋯ 幾時教我兩招⋯⋯

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-10-16 08:53 PM 發表

兄台, 我教唔到你, 我自己都只不過在學習中, 通常叫得人教既都係十分謙虛, 佢地自己仲勁過人, 我唔會上當既

如果systematic 4 可以發揮威力就可以了, 你唔好問我係乜, 你明既

我亦只係點條黑路人行, 遲啲會比人尋仇追斬, 為你好你唔好走咁近我, 我唔想連累你

人地要買牛, 準備牛三賺大錢, 我就偏 ...
我都學習中⋯⋯⋯ 你有無興趣大家既長處⋯⋯就好似艾爾莎都好多款盔甲⋯⋯⋯ 不同對手用來換裝⋯⋯⋯

近來金升到上天⋯⋯係唔係準備大茶飯?

有沒睇開國指圖? 穿10500 會唔會見10000?

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-10-18 07:03 PM 發表

這個星期的反彈完全超越了我的估計, 我原先只估最多265, 但那上升裂口257短時間不能補回後的上升動力不能忽視, 不只升穿265, 更要過267, 也過埋最初的269, 這些都是我估計的反彈極限, 但還有一個循環極限在273, 所以就算向下, 273 還是可到的, 當然, 如是牛市, 273 就必到, 如先前說, 如收穿265 或267, 對淡勢應開始有保留, 因274 若視為好友最後逃 ...
11月見25000

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-10-18 07:20 PM 發表

那就不知了, 這樣強勁的反彈, 若是下跌也轉了慢版

估計下星期一開市大戶可即食271-272 肥熊, 等牛熊圖聽日更新了再看
下星期一最多26900 左右⋯⋯272 熊經我電腦1億萬次計算既答案出來最快要星期三左右先到

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-10-18 07:32 PM 發表

你著既係億萬次變型鎧甲

272 我電腦只計算了一次, 時間我不知, 只是看牛熊圖去估的, 就好像看269 肥熊一樣

我會留意下星期二
我去左A貨天狼島人地就坐7年 我就比人睇快7日

引用:
原帖由 givemeanswer 於 2019-10-18 07:56 PM 發表

睇快7日好勁, 而我就唔知自己究竟係睇緊邊日, 可能果日根本唔會嚟
等我都知你唔信架啦⋯⋯我不斷係到出post,好快就會有其他人入來撐你場⋯⋯giveyouanswer

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。