註冊 登入



打印

原來特郎普又將華為,中興行動升級,唔怪得唔見習大拉

原來特郎普又將華為,中興行動升級,唔怪得唔見習大拉 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
華為睇黎今次要為國捐軀 慢慢周凍過水

https://hk.mobi.yahoo.com/news/特 ... 華為中興-200100278.html



精選樓盤
未驚過


美國為左打壓華為,殺人放火擄人勒索抹黑誣衊全部做齊,一個大國咁欺壓一間民間企業,極之無恥


為咗繼續監控全世界,只有出賤格招


[隱藏]
提示: 違規內容已被屏蔽
為了使「美國錦衣衛」繼續監控世界每個角落,必須要使美國通訊產品繼續壟斷世界市場。


華為都叫民企所有企業都是共產黨的


星期五的新聞


誰大誰惡誰正確🙆‍♂️

回覆 引用 TOP

侵侵最喜歡大對手,你鎖我細路,我就搞你最大個間鋪,
今次睇下習總點還手,外交部好似無乜反應



[隱藏]
中國永遠强大,共產黨萬歲


提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
熊啊啊啊


對中國政府而言小咗其他國家使用華為中興其實無乜所謂。一來要俾專利費,二來做價貴幾倍直接拖低民間使用量,入不敷支,死嘅係當地5G發展商。以5G為基礎嘅新科技發展會俾大陸遠遠拉開,結果顯而易見。


yeah! in trump we trust!


美國沒有能力抗阻華為5G技術崛起,現在已經東湊西合地亂出招⋯⋯


[隱藏]
預左會禁,老尾咪唔好用,各有所須,冇問題


 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。