• 瀏覽: 8,134
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
白宮高層官員說:「我不知道在截止日期3月1日前會發生什麼情況,現在這個日期還是有效,但只是現在,它有可能在電話交談後改變。」

這名官員說,如果美國認為雙方貿易談判已獲重大進展,也可能會將3月1日期限延後。

一拖再拖,似乎無限期談判!侵侵想再食過番尋味,低位撈貨,高位出貨!令我地班散戶又要再輸錢!大家又要小心呀!唔係一定1/3後會插水!熊軍不定一最後勝利!另外,以圖表看穿到上28500係有可能,現在好睇大戶如何演繹!
大家討論下!
利申:現在paper trade或細注玩法!我之前就係俾chok 市玩死左,輸鍋甘!

Reference link
https://udn.com/news/amp/story/12639/3635547

上升軌加上美國咁講,只要阿爺唔玩野,2月份似大漲小回格局!暫時係睇佢會唔會落返近期個裂口位先再衝!

引用:
原帖由 fukold 於 2019-2-10 09:43 AM 發表
https://youtu.be/zS-DPza6pEw
條片0:21說 the March 1st deadline to negotiate a deal may get pushed back
好似話會收回3月1號死線?我英文唔係好
要等星期四、五談判完就有機會延後死線日期

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2019-2-10 09:46 AM 發表

bear 3 is coming to town...
hsi sees 20693.112 points within thsi year
靚女,睇得好淡下!唔排除升完呢轉會落返!你知消息市係可以180度轉變!

引用:
原帖由 千億散盡還復來 於 2019-2-10 10:21 AM 發表

佢係鬼靚女。佢係「合伙人」的分身。
劉穎鏇係靚女一名

引用:
原帖由 gogoaway 於 2019-2-10 10:10 AM 發表

原來真有人相信這個會影響恆指升跌,哈哈哈,加稅就跌,不加就升,是嗎?
我用英脫歐做例,宣佈了當天即時跌一千,但隨即回升還天天升,什麼消息都是影響你情緒拋貨,吾通世界沒日咩?但買牛熊就要轉身快,靠這消息一路買熊單方向就是笨蛋。 ...
所以大戶想點玩都得!只係消息幫助佢地一推多少少!如反方向既,咪黎個反彈囉!所以好老散就係咁衰哂!本人都係其中一名受害人

引用:
原帖由 PowerWin 於 2019-2-10 11:41 AM 發表

佢系仔黎
俾佢個名呃左,力兄!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2019-2-10 03:53 PM 發表

先落番26500下再抽上破29000
唔係無可能架!支持位暫時睇265-268!如果而家延長左,行range機會又大左!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eriealan 於 2019-2-10 05:34 PM 發表

3月1日談判達成協議的最後期限可能會被推遲
你說對了!推遲60天,那你估後市繼續上上落落嘛?還是升多一棍炒3月業績期,沖上29000先再落返去?

引用:
原帖由 eriealan 於 2019-2-17 07:52 PM 發表

吾估 大C 估左
大c真係燈爆,呢頭講完即插

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]