• 瀏覽: 8,100
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
欲禽先從,釣魚式玩到條魚無力先上水

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fukold 於 2019-2-10 09:43 AM 發表

https://youtu.be/zS-DPza6pEw
條片0:21說 the March 1st deadline to negotiate a deal may get pushed back
好似話會收回3月1號死線?我英文唔係好
3月1日談判達成協議的最後期限可能會被推遲

聽日上28500

回覆 引用 TOP

應屬於對市場小偏好的信息,沒壞消息就是好诮息。根據談判狀况,先前定下3月1作為談判限期可推後,但最终仍要看现在談判進展及侵對能否達成協議的評估

回覆 引用 TOP

現在不要随便選邊站,談判仍進行,最终或能够達成協議,亦可以立即反抬一拍2散😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大口Sam 於 2019-2-10 03:53 PM 發表

先落番26500下再抽上破29000
咪益淡軍,裂口升500再5分鐘跌1000點 2邊殺

回覆 引用 TOP

買多一萬億嘢就可再延長,前提唔好得個講字

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大口Sam 於 2019-2-10 03:53 PM 發表

先落番26500下再抽上破29000
唔係無可能架!支持位暫時睇265-268!如果而家延長左,行range機會又大左!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beadman1 於 2019-2-10 08:49 AM 發表

白宮高層官員說:「我不知道在截止日期3月1日前會發生什麼情況,現在這個日期還是有效,但只是現在,它有可能在電話交談後改變。」

這名官員說,如果美國認為雙方貿易談判已獲重大進展,也可能會將3月1日期限延後。

一拖再拖,似乎無限期談判!侵侵想再食過番尋味,低位撈貨,高位出貨!令我地班散戶又要再輸錢!大家又要小心呀!唔係一定1/3後會插水!熊軍不定一最後勝利!另外,以圖表看穿到上28500係有可能, ...
白宮高層官員 Mr X???

回覆 引用 TOP

結果今日又夾一夾......升到唔信?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eriealan 於 2019-2-10 05:34 PM 發表

3月1日談判達成協議的最後期限可能會被推遲
你說對了!推遲60天,那你估後市繼續上上落落嘛?還是升多一棍炒3月業績期,沖上29000先再落返去?

引用:
原帖由 beadman1 於 2019-2-17 07:12 PM 發表

你說對了!推遲60天,那你估後市繼續上上落落嘛?還是升多一棍炒3月業績期,沖上29000先再落返去?
吾估 大C 估左

引用:
原帖由 eriealan 於 2019-2-17 07:52 PM 發表

吾估 大C 估左
大c真係燈爆,呢頭講完即插

回覆 引用 TOP

俾時間D廠搬

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]