註冊 登入

[新盤] 菁雋「本世紀最騎呢既售樓處」

引用:
原帖由 qkboy 於 2019-2-10 09:02 AM 發表

我估計賣得差不是單位细而是呎價太貴, 如果減至正常價,$1.5M-2M應該有人落叠
唔係呀 ? 咁嘅價買屯門樓 ?

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-2-10 12:21 PM 發表

只要賣正常價必清
龍床盤擺死屍都兼細啦!

回覆 引用 TOP

如果首張價單10k應去到貨,而家揾水魚買就難了,嗰d高層過年後都唔駛返工喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmykiss 於 2019-2-10 07:41 AM 發表

早兩日路過屯門售樓處,於是入去打探下。

入到去 接待處兩個女職員當我透明,顧住傾計玩電話。行入啲見到副模型,感覺幾靚,新盤位置就喺屯門紅橋附近,舊有生活配套完善,交通都算方便。

再行入啲有塊牌 貼左已被選購既單位,得啖笑,藉著「兩點」說愛你,就係傳說中果兩個已售單位,旁邊各大地產房空無一人,一個AA都無,明顯醒水啦,無生意仲唔走咩!

場內職員得4個,問佢有無示範單位睇下?佢支吾以對咁話 ...
之前ssp 間Novi 示位係地盤隔離橦唐樓,但個模型only

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 村花愛好者 於 2019-2-10 12:52 PM 發表

嗰日講皇帝都係瞓一張床個條友炒得!
人地係俊和老細wor
佢賣左比佳源lor
ㄧ副關人咁嘅樣

回覆 引用 TOP

講真個盤真在不淪不類

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmykiss 於 2019-2-10 07:41 AM 發表

早兩日路過屯門售樓處,於是入去打探下。

入到去 接待處兩個女職員當我透明,顧住傾計玩電話。行入啲見到副模型,感覺幾靚,新盤位置就喺屯門紅橋附近,舊有生活配套完善,交通都算方便。

再行入啲有塊牌 貼左已被選購既單位,得啖笑,藉著「兩點」說愛你,就係傳說中果兩個已售單位,旁邊各大地產房空無一人,一個AA都無,明顯醒水啦,無生意仲唔走咩!

場內職員得4個,問佢有無示範單位睇下? ...
老細,之前有AA,不過,D AA 都唔會理你,我之前帶客去睇,個問我點解無示位,我都答,佳源之前匯源都係一個開放空間擺晒係度,都唔識示位,無辦法佳源唔識賣樓,又無 payment

回覆 引用 TOP

2個所謂買家住晒成棟樓
交樓後一定要訪問下咩感受

回覆 引用 TOP

樓盤質素配合同樣既售樓處👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2019-2-10 02:20 PM 發表

大埔嵐山日前錄得3座中層H室易手,單位實用面積179平方呎,開放式間隔,日前以380萬元沽出,實用面積呎價21229元。

其實這種超細單位 真係會有人接貨 ...
380萬,179呎,仲要大埔都有人買?

回覆 引用 TOP

到今日為止賣左幾多伙?

乜賣樓可以冇示位架咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投資傻瓜 於 2019-2-10 10:25 AM 發表

紅蟜區甘搞法分分鐘變內地1樓1雜散地
我都有同感

回覆 引用 TOP

細波仔d玩具黎

波叔買過好多次億億聲的玩具比細波仔玩
其中,之前雷射都係玩具,後尾賣左比蘇x

申請駛則, 4間合做1間賣仲好啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。