• 瀏覽: 155,891
  • 回覆: 627
  • 追帖: 33
引用:
原帖由 四維太 於 2019-2-27 10:49 PM 發表

2017年個時迎海車位都賣200幾。我一早諗住入左伙就唔揸車啦,慳左養車既錢比管理費
我都賣咗車。 嗰度車租一定唔會平。 希望可以早啲入伙

熱賣及精選
希望沙中線快啲搞掂,返工都方便啲

引用:
原帖由 馬生 於 2019-1-29 12:10 AM 發表

啱啱睇樓書見到入伙紙已出唔知幾時有滿意紙呢?
師兄,樓書邊度見到入伙紙出左?

引用:
原帖由 ianip0322 於 2019-2-28 10:03 AM 發表

師兄,樓書邊度見到入伙紙出左?
你可以睇樓書part 2最後一頁既更新事項: 佔用許可證(入伙紙)已批

引用:
原帖由 馬生 於 2019-2-28 10:18 AM 發表

你可以睇樓書part 2最後一頁既更新事項: 佔用許可證(入伙紙)已批
唔該哂!希望可以準時交樓!

引用:
原帖由 ianip0322 於 2019-2-28 10:30 AM 發表

唔該哂!希望可以準時交樓!
唔好客氣!我都希望可以準時
依家新地掛住賣雲滙唔得閒理我地

引用:
原帖由 jos0922 於 2019-2-27 11:29 PM 發表

我都賣咗車。 嗰度車租一定唔會平。 希望可以早啲入伙
我而家住既地方有車方便d,所以諗住入左伙先賣。

引用:
原帖由 馬生 於 2019-2-28 10:31 AM 發表

唔好客氣!我都希望可以準時
依家新地掛住賣雲滙唔得閒理我地
雲滙係頭痕,好彩而家個市定番,否則都唔知點開價

路過見到擺左個807x 站牌
到時出入又方便左

尋日都行過,見到外圍都整得七七八八,仲做緊啲執修,希望可以快啲交樓!

我都見到

引用:
原帖由 四維太 於 2019-3-1 09:49 PM 發表

雲滙係頭痕,好彩而家個市定番,否則都唔知點開價
聽聞兩房都開到萬五六,其實比當初都唔係平左好多

隔離泓碧每日賣幾間 賣下賣下都就黎賣成二百間咁滯

甘真係方便好多呀,行七分鐘去烏溪沙站都慳番,正。

越來越期待收樓呀。大家開始諗裝修未呀。

引用:
原帖由 四維太 於 2019-3-13 06:25 PM 發表

甘真係方便好多呀,行七分鐘去烏溪沙站都慳番,正。

越來越期待收樓呀。大家開始諗裝修未呀。
希望越黎越多巴士入黎啦!

搵左師傅設計啦,希望一收樓度完尺就可以開工

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]