• 瀏覽: 945
  • 回覆: 5
特朗普同習近平, 要喺新年前, 做利好消息, 吸引你們資金然後鎖死, 資產泡沫然後蒸發資金, 這樣做可以平行全球經濟及抵消之前印過嘅銀紙!! 由於之前打貪嘅錢未能全數攞回, 繼續印銀紙, 將啲地下錢全部引出嚟買左物業及投資, 呢招叫做引蛇出洞!!! 現在諗辦法蒸發, 咁樣比打貪更成功!!! 早幾年前已經發生緊!!!
  總之我覺得新年 前 , 入左貨嘅朋友, 比資金鎖死嘅機會非常高, 由於個個都諗住搵新年前嘅錢, 貪字得個貧, 新年前最好唔好入貨!!! 等新年後 睇機會!!

心累的時候,換個角度看世界;壓抑的時候,換個環境深呼吸;困惑的時候,換個位置去思考;猶豫的時候,換個思想去選擇;煩惱的時候,換個思想去排解;自卑的時候,換個想法去對待。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
唔入貨點跌呀, 傻晓

引用:
原帖由 chocolate321 於 2019-1-13 10:32 AM 發表

唔入貨點跌呀, 傻晓
心態重要啦

心累的時候,換個角度看世界;壓抑的時候,換個環境深呼吸;困惑的時候,換個位置去思考;猶豫的時候,換個思想去選擇;煩惱的時候,換個思想去排解;自卑的時候,換個想法去對待。

回覆 引用 TOP

明跌1000 收

引用:
原帖由 出入平平羊 於 2019-1-13 06:20 PM 發表

明跌1000 收
我猜明恆指會漲

引用:
原帖由 张晓 於 13/1/2019 06:45 PM 發表

我猜明恆指會漲
通常心裡面想的,反一反佢,就是結果,很鯪的!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]