[新盤] Live 直擊大埔天鑽 第一輪售樓現場

引用:
原帖由 plover 於 2019-1-12 07:27 PM 發表

你的中文,唉!
看來你落錯車跟知識水平有關

熱賣及精選
引用:
原帖由 PixieHo 於 2019-1-12 08:35 PM 發表

估唔到賣得晒
勁,班淡淡今晚集體揼春

引用:
原帖由 a-kuei 於 2019-1-12 08:54 PM 發表

一房單位得13戶,難中過六合彩
下一輪再有?

引用:
原帖由 starwitness123 於 2019-1-12 09:06 PM 發表

8000票賣果480間,賣到夜晚都仲剩十幾間。呵呵
仲有七千票未㨂哦

引用:
原帖由 Arn0ld 於 2019-1-12 09:11 PM 發表

真心覺得一人一票?
每人幾票,一千票過後客都走哂
好多人想買山腳?

引用:
原帖由 starwitness123 於 2019-1-12 09:12 PM 發表

發展商又話夜晚加價加推?點解無曬聲氣
可能你急佢地唔急

引用:
原帖由 dodolun 於 2019-1-12 09:45 PM 發表

賣左9成9都叫玩完,我真係唔明你條數點計。
佢話自己冇樓玩完

上到13K

引用:
原帖由 taibenchan 於 2019-1-12 11:23 PM 發表

唔明?有8000票賣唔晒。
七千票等下一round抽近路程的

引用:
原帖由 taibenchan 於 2019-1-12 11:31 PM 發表

賣唔晒?
你好有信心

引用:
原帖由 kosumo 於 2019-1-13 09:25 AM 發表

好似最后叫到二千幾票,都冇一Q清,賣淨17間
即仲有6000票

引用:
原帖由 taibenchan 於 2019-1-13 08:59 AM 發表

劈2成8000票都賣唔晒,好危
剩幾伙叫賣唔曬?
等於你食飯剩幾粒,你阿媽鬧你食唔晒

引用:
原帖由 taibenchan 於 2019-1-13 02:49 PM 發表

剩1伙都叫賣唔晒。
咁你會有咩影響?

引用:
原帖由 morningticket 於 2019-1-13 04:09 PM 發表

賣得晒又點??
證明剛需勁

59 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。