• 瀏覽: 88,836
  • 回覆: 547
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 shichendao 於 2019-1-12 05:29 PM 發表

阻住AA搵食或阻住無良業主放盤搵人接火捧梗喺黑心啦.
呢批人抵死,尤其是炒樓依班人,死有餘辜

樓市反彈,好多人就來爆眼火🔥

恭喜!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬花花主席 於 2019-1-12 05:31 PM 發表

呢批人抵死,尤其是炒樓依班人,死有餘辜
甘嬲做咩姐,夠期交租?

引用:
原帖由 pig.red 於 2019-1-12 05:32 PM 發表

甘嬲做咩姐,夠期交租?
佢之前話被加了二千

引用:
原帖由 pig.red 於 2019-1-12 05:32 PM 發表

甘嬲做咩姐,夠期交租?
係呀日日都要交租,今日你收咗做租未呀?不過呢幾個月跌咁多,你又話有幾個單位以上,淨係依幾個月已經唔見一千幾百萬,收拾年租都補唔番,真係慘豬豬

回覆 引用 TOP

又係一個騙局

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個可愛的羊羊 於 2019-1-12 05:32 PM 發表

佢之前話被加了二千
成1000杯凍飲

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-12 01:50 PM 發表

你係住開果頭所以買定點?
買左幾錢呎?

唔係諗住投資架?
細個住開大埔,12000蚊尺左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pig.red 於 2019-1-12 05:34 PM 發表

成1000杯凍飲
所以佢好緊張新盤成交量,驚再加租

中國海外(0688)位於大埔的新盤天鑽,今日開售486伙。市場消息指,截至下午5時18分,暫沽出367伙,佔單位總量約7成半。
https://www.hk01.com/地產樓市/281942/大埔天鑽開售-持續更新-暫沽出逾7成半單位-傳已賣367伙

忽然加速

引用:
原帖由 Rocky88abc 於 2019-1-12 05:09 PM 發表

我5百幾籌, 仲未到我
就係要等得耐折磨你,排到埋去覺得唔買唔抵,迷迷糊糊簽字。
騙子手法是這樣的。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2019-1-12 05:37 PM 發表

中國海外(0688)位於大埔的新盤天鑽,今日開售486伙。市場消息指,截至下午5時18分,暫沽出367伙,佔單位總量約7成半。
https://www.hk01.com/%E5%9C%B0%E7%94%A2%E6%A8%93%E5%B8%82/281942/%E5%A4%A7%E5%9F%94%E5%A4%A9%E9%91%BD%E9%96%8B%E5%94%AE-%E6%8C%81%E7%BA ...
正常,越少option 揀得越快

回覆 引用 TOP

就來400伙

引用:
原帖由 野人1 於 2019-1-12 05:38 PM 發表

就係要等得耐折磨你,排到埋去覺得唔買唔抵,迷迷糊糊簽字。
騙子手法是這樣的。
揀了, 簽緊約

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]