註冊 登入

[新盤] Live 直擊大埔天鑽 第一輪售樓現場

留名睇下lunch前清唔清晒

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-1-12 09:05 AM 發表

位置比起嵐山好得多,12K唔貴了,大埔好多無新盤,好多大埔分支家庭會買!
其實系好平,有錢不怕買

1030見真章

回覆 引用 TOP

Go

回覆 引用 TOP

【每日壹爆|天鑽開售之綠野仙蹤】回家又越過隧道又越過山谷 仲要小心毒蛇出沒 | 2019-01-12 | 壹週刊 | 蘋果日報http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_648664_0&i=20190112

等睇驚青哥驚青到1Q清

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chimabb 於 2019-1-12 09:38 AM 發表

【每日壹爆|天鑽開售之綠野仙蹤】回家又越過隧道又越過山谷 仲要小心毒蛇出沒 | 2019-01-12 | 壹週刊 | 蘋果日報http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_648664_0&i=20190112 ...
毒果真係考慮下收皮哪,乜都諗到。
究竟一年有幾多單新聞係𧬺毒蛇?

聽下乳就大屍精準分析先啦!

引用:
原帖由 skyabc 於 2019-1-12 09:48 AM 發表

毒果真係考慮下收皮哪,乜都諗到。
究竟一年有幾多單新聞係𧬺毒蛇?
咪臭西,綠化多就梗係有蛇虫

勁多AA,膠達,7羊,hfc係咪喺現場?

引用:
原帖由 lwlpao 於 2019-1-12 09:04 AM 發表

我都想問管理費幾錢尺?
問咗AA,$5到。幾貴

售出幾多伙依家?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬花花主席 於 2019-1-12 09:18 AM 發表

我只係睇到大批AA
唔係呀嘛?的確同大陸啲街頭騙局似曾相識。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

之前俾淡淡一直唱衰, 隔涉, 行成30分鐘先到鐵路站, 乜都冇等等

如果最後一Q清, 真係情何以堪

4百幾萬上車盤, 有3百幾呎, 根本係好好既單位,

你話隔涉, 唔近鐵路都好, 幾多呢類既盤近年放盤咪一樣賺過百萬

雷神:
1. 騎功硬凈
2. 平衡力好
3. 走位靈活
4. 搶閘迅速
5. 應變能力強
6. 步速智慧高
引用:
原帖由 johnlam881903k 於 2019-1-12 09:49 AM 發表

聽下乳就大屍精準分析先啦!

你二個根本同事,扮咩呀

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。