• 瀏覽: 87,815
  • 回覆: 547
  • 追帖: 8
本周六將發售486伙。是次推出單位實用面積366方呎至775方呎,折實呎價12,574元至14,555元。撇除景觀、樓層等因素,單位實際加幅約 0.1%

引用:
原帖由 GM8703123 於 2019-1-15 02:32 PM 發表

同一大小(457呎), 同一樓層, 差唔多座向, 但比第一張價單貴左40萬以上
冇辦法啦,第一輪買唔到,差40萬唔係好多(分20年計,每年多2萬),自己能力做到就得。(目標係700萬以下“-18.5%後”,6成按揭)

回覆 引用 TOP

仲未出800以上/特色戶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上白滑的留言 於 2019-1-15 03:59 PM 發表

本周六將發售486伙。是次推出單位實用面積366方呎至775方呎,折實呎價12,574元至14,555元。撇除景觀、樓層等因素,單位實際加幅約 0.1%
第一批的人賺左了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上白滑的留言 於 2019-1-15 03:57 PM 發表

今次推48x戶,多過第一輪
初時話加推12X伙,而家加多咁多.

引用:
原帖由 shichendao 於 2019-1-15 05:32 PM 發表

快手D完事,點知白石角個邊會唔會又發神經....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shichendao 於 2019-1-15 05:32 PM 發表

可能唔想同白石角撞期

回覆 引用 TOP

引用:

鬥快出貨,手快有手慢冇。仲玩惜售咁戇居 。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GM8703123 於 2019-1-15 02:19 PM 發表

天鑽張新價單既價錢已經完全唔吸引
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190115/bkn-20190115123116515-0115_00842_001.html

最新加推價單單位實用面積由366至775方呎,實用呎價由15,429至17,861港元,扣除折扣後,實用呎價12,574至14,555元。撇除景觀、樓層等因素,單位實際加幅約0.1%。折實平均呎價13,535元。

據悉,項目暫已錄得逾2,000張入票登記。

第二價單呢兩千飛購買意欲會好強,睇來又會賣出8899

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmykiss 於 2019-1-15 06:31 PM 發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190115/bkn-20190115123116515-0115_00842_001.html

最新加推價單單位實用面積由366至775方呎,實用呎價由15,429至17,861港元,扣除折扣後,實用呎價12,574至14,555元。撇除景觀、樓層等因素,單位實際加幅約0.1%。折實平均呎價13,535元。

據悉, ...
有千七票係復活票。

引用:
原帖由 商界真空的樓奴 於 2019-1-15 07:35 PM 發表

有千七票係復活票。
無限復活,水票多唔多好快有分曉

引用:
原帖由 商界真空的樓奴 於 2019-1-15 07:35 PM 發表

有千七票係復活票。
點計

引用:
原帖由 直插2萬1 於 2019-1-16 09:33 AM 發表

點計
地產給我看(發展商給他們的文件)。
因為第二輪會抽。

引用:
原帖由 jimmykiss 於 2019-1-16 07:43 AM 發表

無限復活,水票多唔多好快有分曉
我都想8成係水票,這樣今次(第二輪)我便買到。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]