• 瀏覽: 13,555
  • 回覆: 129
引用:
原帖由 homing1977 於 2019-1-12 09:16 AM 發表

唔爭氣
Gp果D,3A電用咗年幾,充咗幾次,全部死哂,以後都唔買

熱賣及精選
引用:
原帖由 希志姐姐 於 2019-1-11 23:08 發表

頂梨忽忽咩
小米有後門⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-1-12 09:12 發表

GP充電蕊而家都死,以前用3年,而家用1年就死,我巳轉用 Panasonic,貴小小,即係貴買平用
怪不得金山Gold Peak 幾年都同我訂少咗貨⋯⋯

產能過剩,唔割價你好乜好提議?

回覆 引用 TOP

好心唔好再生產2G RAM手机,制造电子垃圾。

回覆 引用 TOP

佢賣個d唔係叫電話
係監聽器

回覆 引用 TOP

賣得出当多赚啦, 呢D款已经系电子垃圾.

回覆 引用 TOP

我用红碌3都用左两年幾好用

回覆 引用 TOP

##########################
####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
##########################
引用:
原帖由 常遇千 於 2019-1-12 09:23 AM 發表

怪不得金山Gold Peak 幾年都同我訂少咗貨⋯⋯
用家就知,應該偷工減料,做臭自己牌子

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-1-12 09:32 發表

用家就知,該偷工減料,做臭自己牌子
以前經我公司入口日本原料,一個月幾頓⋯⋯依家已經無進口可能用咗大陸平價料。
同基建一樣,貪平降低標準最後得不償失。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-1-12 09:18 發表

Gp果D,3A電用咗年幾,充咗幾次,全部死哂,以後都唔買
一模一樣  無良奸商

回覆 引用 TOP

有国家補貼再平都得

回覆 引用 TOP

期待....Redmi 紅米 note 7

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 希志姐姐 於 2019-1-11 10:19 PM 發表

啱曬d愛國大陸A用名都襯埋@買大陸股等跳樓
股市新現象,凡多人唱衰股。
凡其蘋果唱衰,會急跌到底,反彈。多謝你們。
你們己成為我的自動選股器。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]