[樓市分析及CCL] 誠哥真係真心愛香港,提醒大家買樓小心

本主題由 miss5 於 2019-1-11 11:31 PM 打開
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2019-1-11 08:49 PM 發表

七羊箇d算唔算抵x死既炒家先?
佢有鬼能力做炒家咩
有網友篤爆左佢做酒樓侍應架

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
王x藍係咁叫人係毛記賣廣告,佢自己間公司未幫襯過。

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
所以我講過,邊個話gogogo邊個話新低都冇用,成哥一句話向左走就要向左走,你自己選擇向右走就on 99。

回覆 引用 TOP

人之將死,其言也善
但係我覺得佢會有百二歲囉

誠哥話自住可以買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-1-11 09:27 PM 發表

人之將死,其言也善
但係我覺得佢會有百二歲囉
佢呢十幾廿年(之前我冇跟),講嘅嘢都很可靠,我最記得09年和黃公報業職時他說和黃3G歐洲今年轉正現金流,前景很好,我第二日61追和黃,,半年後92沽賺左百幾萬。之前之後全部都好準,我希望佢長命一百八十歲

回覆 引用 TOP

以前唔係太喜歡成哥係錯,咁多個有錢老邊個做最多善事?上兩個月即刻捐左幾百萬俾個細老。你睇下以心建家嗰間,聽都未聽過做善事,高價賣樓就有。啲人仆住去買,仆住去信。買樓都要過得到自己個心

屌 睇睇下新聞突然直播佢 佢次次出來都係肺up 左住地球轉 叫條仆街唔好百佳d貨好似股市咁大上之後減價大落就話減價 真係咁多人死唔見佢死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 columbusohio 於 2019-1-11 09:32 PM 發表

以前唔係太喜歡成哥係錯,咁多個有錢老邊個做最多善事?上兩個月即刻捐左幾百萬俾個細老。你睇下以心建家嗰間,聽都未聽過做善事,高價賣樓就有。啲人仆住去買,仆住去信。買樓都要過得到自己個心 ...
長者對錢的追求一定低左,所以近年更可靠

回覆 引用 TOP

誠哥向來神準

回覆 引用 TOP

成哥對香港有感情,佢講嘅嘢可信性絕對好高

回覆 引用 TOP

誠哥話自住唔怕買,又唔見你聽?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。