註冊 登入

2360 優品360

2360 優品360 E-mail 此主題給朋友

上市1元,開市1.24 ,9:36分就1.1元,快沽出!收市或穿1元;下星期99.9%穿1元

精選樓盤
引用:
原帖由 股界真情告白 於 2019-1-11 02:57 PM 發表

上市1元,開市1.24 ,9:36分就1.1元,快沽出!收市或穿1元;下星期99.9%穿1元
睇今日概成交量,價位
唔似會禁快破發。

回覆 引用 TOP

空殼公司死九硬!星期一説不定已破!㊗️你好運!歷史新低股多的是!要死是救不了!就好似買1810、3690、1833😷😷😷😴😴😴😴

引用:
原帖由 股界真情告白 於 2019-1-11 07:39 PM 發表

空殼公司死九硬!星期一説不定已破!㊗️你好運!歷史新低股多的是!要死是救不了!就好似買1810、3690、1833😷😷😷😴😴😴😴
360系有錢賺。
1833果D重系蝕緊錢。。
1810上過20蚊樓上,一段時間,,
大把機會止賺

回覆 引用 TOP

360有錢賺?香港已經回歸了!香港好多以前唔會發生嘅事!現在都一一發生了!數可以粉色出來的! ?買360 ?我就不如買759啦阿信屋。應該不到半個月、360大約$0.7至$0.8遲早嘅事!祝大家好運

🙏🙏😪就算係上升?都是香下炒左先跌咗落去先算!第一日最高1.28元!下午三點鐘稍為托高至1.22!下星期一凶多吉少😱😱😝😴😴😴😴

回覆 引用 TOP

跌穿招股0.9我會入些玩下。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股界真情告白 於 2019-1-11 10:42 PM 發表

360有錢賺?香港已經回歸了!香港好多以前唔會發生嘅事!現在都一一發生了!數可以粉色出來的! ?買360 ?我就不如買759啦阿信屋。應該不到半個月、360大約$0.7至$0.8遲早嘅事!祝大家好運 ...
759已經上市咁耐邊有鑊氣,現在抽新股不是要研究公司,再講360係好多大陸人幫襯的,你留意吓360係旺過759好多

回覆 引用 TOP

入左, 等升

回覆 引用 TOP

上市第一日我沒有選擇沽出,今日會選擇沽出。

引用:
原帖由 bossini_bossini 於 2019-1-14 10:10 AM 發表

上市第一日我沒有選擇沽出,今日會選擇沽出。
我都已經1.35沽清左
招股上限升一成,系時候沽
2Xpe

引用:
原帖由 股界真情告白 於 2019-1-11 02:57 PM 發表

呢個老千股,起碼抄高幾倍,再玩嘢

引用:
原帖由 強項出口術 於 2019-1-14 12:03 PM 發表

呢個老千股,起碼抄高幾倍,再玩嘢
1.6now
😩 ..沽左早

燈燈燈燈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony101010 於 2019-1-14 11:54 AM 發表

我都已經1.35沽清左
招股上限升一成,系時候沽
2Xpe
我今日在股價1.3沽左2000股,之後股價一直升,升到去股價1.67收市。

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。