註冊 登入

[樓市分析及CCL] 大鑊!好多地方返高位兼破頂!molamola😭

大鑊!好多地方返高位兼破頂!molamola😭 E-mail 此主題給朋友

咁快玩完未上車點算?😭

精選樓盤
鐵一般的事實

已番高位了

麗晶花園400尺上番572萬真係番左舊年高峰期了

Why 升左咁多?

回覆 引用 TOP

驚青男:仲有極低層

D 低質盤比人掃晒咪回升囉

回覆 引用 TOP

呢D叫好多地方人唔笑狗都叫

vtam, vtam01被ban
高尚的硬好空靈及johnlam881903K,居然唔夠人講就blacklist,呢D就係硬好本色夠cheap。請各位高尚的硬好遠離此2人﹗
好波

黑心淡要高丘追

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vtam02 於 2019-1-10 04:38 PM 發表

呢D叫好多地方人唔笑狗都叫
曼克頓山中層只比高位高層平75萬,你要睇更多嗎?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Titov666 於 2019-1-10 04:46 PM 發表

曼克頓山中層只比高位高層平75萬,你要睇更多嗎?🤣🤣🤣
繼續,好多好多,唔好比佢停

vtam, vtam01被ban
高尚的硬好空靈及johnlam881903K,居然唔夠人講就blacklist,呢D就係硬好本色夠cheap。請各位高尚的硬好遠離此2人﹗
引用:
原帖由 vtam02 於 2019-1-10 04:50 PM 發表

繼續,好多好多,唔好比佢停
康怡花園貼近高位

硬好果然無所不用其極, 將補地價同未補地價既成交 compare 一齊講,勁

你地唔好咁,其实驚青男係好友,只不过時辰未到,短期之内都冇乜机会做好友,十年八年後睇下佢有冇机会变好友

引用:
原帖由 Titov666 於 2019-1-10 04:53 PM 發表

康怡花園貼近高位9202484
師兄好波呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai1621 於 2019-1-10 04:55 PM 發表

硬好果然無所不用其極, 將補地價同未補地價既成交 compare 一齊講,勁
康怡花園補乜地價?你訓醒未🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️連康山同康怡都未分清學人講樓😫😫😫

引用:
原帖由 拉柴拿利 於 2019-1-10 03:58 PM 發表

鐵一般的事實

已番高位了

麗晶花園400尺上番572萬真係番左舊年高峰期了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。