註冊 登入

有冇小米苦主?

引用:
原帖由 今晚發大達 於 2019-1-10 04:09 PM 發表

依家吾見8000蚊
可以食好餐4季
-$95,592.000 (-44.41%)  

【新移民逼爆公屋申請中心】單程證夫婦來港一年即拿籌 褔建女:好多朋友3年上樓, 一人單程證 申請十幾人團聚 ,一路排公屋,一路係大陸做野,係香港永遠顯示零收入零資產大陸維穩狗
精選樓盤
小米幾時執笠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 智若愚 於 2019-1-10 02:59 PM 發表

苦咩主

計我話買既人抵你地死

人地開賣已經講明係同股不同權下賣既股既價值只係正常既股票既價值1/10。但就以正常既股票價值為基礎MARK高黎標價。

跌就係一定既,咁你都仲要買,呢D就係抵死。 ...
同意。抵L死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-1-10 04:13 PM 發表

-$95,592.000 (-44.41%)  
咩數字

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 要貨唔要錢 於 2019-1-10 04:04 PM 發表

長遠上$200
幾長幾軟?

回覆 引用 TOP

吊,見到個仆街主席立左咁多錢走,你地都唔醒水.....

回覆 引用 TOP

自從我去年淘咗部49 寸4A小米¥2199,心諗工廠賺到幾錢呢?醒下啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crypt 於 2019-1-10 02:37 PM 發表

應該冇乜苦主,呢隻妖股邊有人玩
雷老板話保證升一倍,只有喜主

有人話: 響香港撈得掂, 或撈得唔錯嘅人, 都唔會仇中反中.

回覆 引用 TOP

講真,就算恒指點升,小米一定下插。呢啲老千股,無力升又多大户沽空。估計明天到下星期恒指都會大跌,到時候小米無大户入市,插到七八蚊唔出奇

回覆 引用 TOP

6-7 先睇啦......直落無水花

回覆 引用 TOP

有穩陣股唔買,地鐵/ 煤氣/電力股
係要買垃圾股

回覆 引用 TOP

我是小米用家,推薦各位放棄蘋果華為,齊齊用小米支持股價

引用:
原帖由 要貨唔要錢 於 2019-1-10 04:04 PM 發表

長遠上$200
講笑就話200,上返20係有機會的

22蚊買左

真係,買那嗰都傻㗎,最火時間都唔上市,在風雨飄搖時間就死都要上市就知道咩事啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。