註冊 登入

有冇小米苦主?

聽日十蚊樓下買唔返喇

精選樓盤
引用:
原帖由 年青幹探 於 10/1/2019 03:33 PM 發表

聽日十蚊樓下買唔返喇
當你9.5買,想上返十一蚊都好難。呢啲老千股任大户舞上舞落

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殺神軍團 於 2019-1-10 02:42 PM 發表

邊個話呀!

我身邊大把人到食依家都話佢得,跟住我問佢地跌到咁仲得?

佢地同我講無問題,小米幾勁⋯⋯長遠必勝

好似16蚊買
真係好多li d人,短炒變長揸

回覆 引用 TOP

公司基本因素無變,只係炒作佢禁售期到,大家掃貨要及時,聽日再無十蚊呢枝歌仔唱。

回覆 引用 TOP

小米禁售期剛開始,老細雷軍只講唔賣住,但無增持股份保軍心,有貨是否繼續持有,
看個人信心吧!

早就話呢隻妖股唔好掂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殺神軍團 於 2019-1-10 02:42 PM 發表

邊個話呀!

我身邊大把人到食依家都話佢得,跟住我問佢地跌到咁仲得?

佢地同我講無問題,小米幾勁⋯⋯長遠必勝

好似16蚊買
長遠上$200

我18蚊入左5手。
未返家鄉

同股不同權的東西

不碰為妙

引用:
原帖由 今晚發大達 於 2019-1-10 04:04 PM 發表

我18蚊入左5手。
未返家鄉
1000股,好少事

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-1-10 04:08 PM 發表

1000股,好少事
依家吾見8000蚊
可以食好餐4季

引用:
原帖由 要貨唔要錢 於 10/1/2019 16:04 發表

長遠上$200
o係你有生之年都見唔到
(你一定長命百歲, 希望你唔係聽日一百歲生日)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daddywsugar 於 10/1/2019 04:07 PM 發表

同股不同權的東西

不碰為妙

不過睇新聞話雷軍見到自己公司股價不停咁跌,成晚瞓唔着。鬼唔望佢早啲去死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今晚發大達 於 10/1/2019 04:09 PM 發表

依家吾見8000蚊
可以食好餐4季
你輸八千蚊啫,賭幾場波都揾得返啦

回覆 引用 TOP

我而家用緊紅米, 很好用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。