• 瀏覽: 134,712
  • 回覆: 855
  • 追帖: 29
柒求男叫G 重有冇圖呀 ,最後點收科.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 clogalaxy 於 2019-1-9 10:08 PM 發表

老婆有冇話卑你出去叫G?請你老實回答!
樓主雞虫有無向老婆申請叫G同意書?

呢個post 好睇。LM

回覆 引用 TOP

樓主,你D 單有serial number 同account number . 小心比人起底。
你老婆都可能知呢個discuss account 係你。

引用:
原帖由 littlestock123 於 2019-1-22 10:07 PM 發表

樓主,你D 單有serial number 同account number . 小心比人起底。
你老婆都可能知呢個discuss account 係你。
this?

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-1-22 10:13 PM 發表

this?

Credited to account number . Samsung serial number , 有人可能有本事起底。

引用:
原帖由 littlestock123 於 2019-1-22 10:14 PM 發表

Credited to account number . Samsung serial number , 有人可能有本事起底。

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-1-22 10:15 PM 發表

左下角有個account number .

引用:
原帖由 littlestock123 於 2019-1-22 10:21 PM 發表

左下角有個account number .
yes

正呀

回覆 引用 TOP

UA49MU6900 得嗰49" 都叫做超大電視?

回覆 引用 TOP

羨慕

惠子曰:「子非魚,安知魚之樂?」

莊子曰:「子非我,安知我不知魚之樂?」
引用:
原帖由 非好非淡 於 2019-1-21 12:33 AM 發表

叫G男喱排好紅smile_41:
柒出香討記錄

正宗柒下柒下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]