註冊 登入

廣結良朋,尋找投資樂土!只限溫文派進入!!Ver 13

M兄,好耐冇入嚟啦,原來已去到13,support you❤️❤️

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Elainepoon 於 2019-1-7 08:51 PM 發表

Zero兄,你如果走qq put可否提提呀?
一定,但我睇現在要捱下

引用:
原帖由 番倍 於 2019-1-7 10:17 PM 發表

想請問m兄講果隻金輪係咩no.?
我都想知X2

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-7 10:30 PM 發表

一定,但我睇現在要捱下
多謝Zero兄

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-7 10:30 PM 發表

我都想知X2
係咪10027?

ver12 #5655

回覆 引用 TOP

現在掉轉頭想佢升高D,以現時呢個位針位都唔夠,到時又跌到唔拖唔水咁,又要再等

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-7 10:49 PM 發表

現在掉轉頭想佢升高D,以現時呢個位針位都唔夠,到時又跌到唔拖唔水咁,又要再等
Zero兄, 你隻270 bear走左未呀?

引用:
原帖由 Percy817 於 2019-1-7 10:50 PM 發表

Zero兄, 你隻270 bear走左未呀?
未啊,坐梗40格,止蝕仲可以,不過我講過睇14號,如果唔上返265,咁未必會插得咁深,驚佢掉轉頭跌返落來,咁唯有食佐佢,等M兄所講二月

見底日子估算12月21日係38日,如果數日子係50-54日,咁應該會係11號至17號,未必啱,唔跌唔好話我各位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-7 10:53 PM 發表

未啊,坐梗40格,止蝕仲可以,不過我講過睇14號,如果唔上返265,咁未必會插得咁深,驚佢掉轉頭跌返落來,咁唯有食佐佢,等M兄所講二月
正式來說,1月21日開始要小心介備了

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-7 10:53 PM 發表

收到! 我第一注入位唔靚, 唯有等M兄出軍佬先加,  都係睇住M兄比位做好d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-7 11:04 PM 發表

正式來說,1月21日開始要小心介備了
收到M兄,我仲要計一計大既既跌幅會去到咩位暫時以27260為頂14%會到23443、15%會到23171到時血流成河

引用:
原帖由 番倍 於 2019-1-7 10:17 PM 發表

想請問m兄講果隻金輪係咩no.?
金買升嘅。可留意10027。。。。by the way,隨著美港股往上反彈的預測,估計市場避險情緒降低,金,日元及瑞士法郎等資金避難資產料會往下整固,故現時或並非買入黃金call輪的黃金時間

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-7 11:08 PM 發表

收到M兄,我仲要計一計大既既跌幅會去到咩位暫時以27260為頂14%會到23443、15%會到23171到時血流成河
我好期待

回覆 引用 TOP

7月20日至10月30日

27745---->29083---->27578      (7月20-8月2, 共9日) , 反彈頂到底. 約-5.18%

27578---->28728---->26871      (8月2-8月16,  共10日), 約 -6.46%

26871---->28580---->26219     (8月16-9月12, 共19日), 約 -8.26%

26219---->28031---->24540   (9月12-10月30,  共31日), 約-12.45%

24540---->27260---->?????     (10月30-X月X日, 必定31日以上)

我大既計法係
50-54日

如果照跌幅既%計算跌係5%、6%、8%、12.5%

相差係1、2、4.5、?
?=估9
即係12.5%+9%=21.5%

以27260頂計跌21%即係=21535

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。