註冊 登入

廣結良朋,尋找投資樂土!只限溫文派進入!!Ver 13

M兄,感謝你下午回覆,收工睇到吉仔出咗好差業績,係咪似會不斷尋底,要馬上止蝕?

熱賣及精選
引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-7 17:17 發表

點解你地咁快手ka我俾佐❤️❤️啦!多謝M兄先!大位起碼要上262-265以上先有位插落去,今日升勢不似預期係有D失望既!今日快閃牛五格,加注62016@0.23,58179平均@0.14,仲有QQ、2318、27put輪,QQ安坐中,QQ今日剛突破三角,要沽既朋友小心,其餘無咩突別,D指標磨到上上落落好似等咩咁,估計會再有一波上260-262呢D位,已急不及待加佐注熊仔:s ...
支持Zero 師兄,今早都加注了超遠熊 繼續逢高沽超遠熊

回覆 引用 TOP

1114 現價入OK?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 namimibaby 於 2019-1-7 08:43 PM 發表

M兄,感謝你下午回覆,收工睇到吉仔出咗好差業績,係咪似會不斷尋底,要馬上止蝕?
想入吉仔熊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 namimibaby 於 2019-1-7 08:43 PM 發表

11至11.2料有支持。最近股價下跌已反映這份業績的不利因素。
估計175會在上述位置觸底上番去今午所講過嘅位置,之後才再往下尋底,跌穿10蚊

Zero兄,你如果走qq put可否提提呀?

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-7 08:47 PM 發表

11至11.2料有支持。最近股價下跌已反映這份業績的不利因素。
估計175會在上述位置觸底上番去今午所講過嘅位置,之後才再往下尋底,跌穿10蚊
有你嘅分析,我都安定啲,其實我大約12.5就回本,今朝諗住差不多走得時,巿升佢跌,級級落,真係有啲驚無底。

引用:
原帖由 namimibaby 於 2019-1-7 08:55 PM 發表

有你嘅分析,我都安定啲,其實我大約12.5就回本,今朝諗住差不多走得時,巿升佢跌,級級落,真係有啲驚無底。
唔洗驚。以10.8左右做止蝕位。有左止蝕位就控制了損失。就不用怕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 namimibaby 於 2019-1-7 08:55 PM 發表

13831於0.056-0.058有可博短打的值博率

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-7 05:09 PM 發表

金方面,1210以下約1206至1208才出手
謝謝!

回覆 引用 TOP

support

回覆 引用 TOP

Del

回覆 引用 TOP

M兄,請問對27134有咩睇法🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

想請問m兄講果隻金輪係咩no.?

Support

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。