• 瀏覽: 634,103
  • 回覆: 7,517
  • 追帖: 373
引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-9 11:08 PM 發表

238XXX係估熊一底既情況,我估最差去到218XX,如果真係到238XX,反彈上28000唔難,如果去到218XX可望到30000
Z兄點樣可以睇到28000架?

熱賣及精選
支持

回覆 引用 TOP

明天公佈貿易談判結果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cherryp0888 於 2019-1-9 11:55 PM 發表

Z兄點樣可以睇到28000架?
我睇會再差D,不過如果真係到23888,反彈上28000應無難度

回覆 引用 TOP

夜期造緊26555
IG就26540

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-10 12:29 AM 發表

夜期造緊26555
IG就26540
有咩啟示呀M神

引用:
原帖由 kaozil 於 2019-1-10 12:32 AM 發表

有咩啟示呀M神
沒甚特別。但266。267動物好肥。似要先殺上屠宰才有落機

回覆 引用 TOP

美股闖過23888至24000阻力後。有機進一步上試24333及24950水平

今次中美雙方會議疑點重重:
第一:會議加長,原先兩日既會議加到三日,係唔係傾唔掂中國既結構性問題存在重大分期?

第二:會後沒有立即公報雙方既結果,而要明日上午一起聯合公報!唔知係唔係等侵侵走晒貨先講呢!

第三:金仔訪華,金仔訪華係詢問雜種意見,點解唔肥侵咁耐都唔搵佢傾第二次計,定還是要中方幫手傳話

成個故事,雙方在農產品及能源方面都唔駛傾,一早就話中國大量購買,當提及幾時開放中國時場,俾美國來中國設廠就傾唔掂!

所以預計明朝先講雙方達成佐咩協議,如中國會購買美國D咩咩咩,中方又對美國既產品0關稅,跟住戲肉來啦,就對於中方既結構性問題雙方擴大佐分期,會在90日限期前,會再進行第二次會議既日期,美方唔排除會再開徵關稅

引用:
原帖由 清晨小妹頭 於 2019-1-9 04:38 PM 發表

M兄仍未開put嗎?
好,等,謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-9 01:43 PM 發表

266祖兒
267或以上軍佬
請教下,點解差一百點,就升左級呢?
其實真係好易夾埋,唔爭在...

本人撰文目的僅供參考和交流之用,並不構成邀請、宣傳、誘使、建議或推薦買賣文中所述的任何證券或任何投資產品、工具。 (投資涉及風險,證券價格可升可跌)
引用:
原帖由 WEAR1 於 2019-1-10 05:03 AM 發表

我係寫267或以上。比較理想嘅恆指反彈目標26833至26888也屬範圍之中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WEAR1 於 2019-1-10 05:03 AM 發表

或者267以上等恆指回補跌裂就是指數回調之時

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-10 12:39 AM 發表

美股闖過23888至24000阻力後。有機進一步上試24333及24950水平
收23879

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-10 12:46 AM 發表

今次中美雙方會議疑點重重:
第一:會議加長,原先兩日既會議加到三日,係唔係傾唔掂中國既結構性問題存在重大分期?

第二:會後沒有立即公報雙方既結果,而要明日上午一起聯合公報!唔知係唔係等侵侵走晒貨先講呢!

第三:金仔訪華,金仔訪華係詢問雜種意見,點解唔肥侵咁耐都唔搵佢傾第二次計,定還是要中方幫手傳話

成個故事,雙方在農產品及能源方面都唔駛傾,一早就話中國大量購買,當提及幾時開放中國時場,俾 ...
如果美國係咁諗問題,佢就PK咗好耐啦!!! 無敵人就無軍火可賣!!!! 石油佢又有,中東已經無野佢需要,那下一個買家,應該係台灣、越南、印度 同 日本!!!!! 中共目標大又唔打得, 先係老美 可以用黎賣 軍火 的唯一代言人!!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]