廣結良朋,尋找投資樂土!只限溫文派進入!!Ver 13

引用:
原帖由 cocowong448 於 2019-3-17 09:52 PM 發表

中美貿易戰磋商協議又被推遲?《南華早報》昨日引述消息人士透露,美國總統特朗普與中國國家主席習近平舉行會談以結束貿易戰,或會推遲至今年6月,因為他們無法在5月前達成協議。一名消息人士透露,二人於4月舉行會談的可能性較小,而另一個消息來源則表示峯會可能在6月舉行。

一拖再拖,侵侵又可以繼續玩股市。日日上電視出鏡 ...
3月推遲2星期,再推至3月27,之後延後至4月,4月家陣又搬到6月,龍門任搬,當人白痴,有如英國脫鈎無盡期,不明朗因素繼續纏繞

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Will see 30000 soon

第一重 : 測試水温大法  第四重 : LOSER ON LOSER   第五重 :十年回魂大法  第六重 :返樸歸真買盈富基金  第七重 : 轉盈為富 第八重 : 觸覺 第九重:失憶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-3-15 09:00 PM 發表

今日恆指剛好收於29012超大位,如能企穩其上,可上試29129至29245水平,再上阻力29373
ok

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-3-16 10:18 PM 發表

如果3月16日前後7日嘅時間周期都唔跌,那下個時間點或落在4月17日前後7天。。。
在此之前,如恆指確認升破29129及294,上試30068係絕對有可能。一步步觀察 ...
今日如能企於292之上收,恆指有機如留言所示升上294及295水平

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-3-18 12:25 PM 發表

今日如能企於292之上收,恆指有機如留言所示升上294及295水平
上到295 會唔會又上埋30000大戶派晒貨未呀

引用:
原帖由 petty_suki 於 2019-3-18 12:41 PM 發表

上到295 會唔會又上埋30000大戶派晒貨未呀
如果29648大位都升穿,30068是有可能的。一步步觀察

引用:
原帖由 香巧隗a 於 2019-3-15 11:08 AM 發表

蚀就系蚀,远近都系输,虽然唔睇好爆升,暂时都唔觉得会爆插
正解....之前跟人由25400起"儲印花"
全部2000點遠🐻......每300加一注....
都係好細注....咪一樣輪咗幾皮野.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-3-17 01:17 PM 發表

我睇星期一二升,星期三磨,星期四五跌
大戶既手法已睇穿佐啦
Zero 兄,明天里昂兇日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-3-18 12:43 PM 發表

如果29648大位都升穿,30068是有可能的。一步步觀察
M兄,恕直言,你啲分析講完好似冇講咁 你上次啲淡倉止咗未?

引用:
原帖由 Macy188 於 2019-3-18 01:56 PM 發表

M兄,恕直言,你啲分析講完好似冇講咁 你上次啲淡倉止咗未?
M兄仲話重點PUT內方股..渣都冇啦

小時圖開始有點超買,慎防明天有點回吐;明天唔回,星期三需更要提防。28588唔穿,強勢持續。

冲上去食熊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-3-17 01:17 PM 發表

我睇星期一二升,星期三磨,星期四五跌
大戶既手法已睇穿佐啦
咁有信心????  可惜我 這兩個月 唔玩 牛熊 / CALL PUT 啦!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-3-18 03:35 PM 發表

小時圖開始有點超買,慎防明天有點回吐;明天唔回,星期三需更要提防。28588唔穿,強勢持續。
明日、明日,不在明日升爆廠,便在明日開始回!!!!

回覆 引用 TOP

今日玩即巿算叫小勝,明日低位再玩即巿大凶日,又開多隻熊仔搏一搏囉!今天遠既都有二三十格食

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。