廣結良朋,尋找投資樂土!只限溫文派進入!!Ver 13

引用:
原帖由 搵飯食啫 於 2019-1-26 07:55 AM 發表

我星期一走,我上次中過招,就係太信遠熊會無事,1500 點 劏q 埋
又有好消息了,算了,星期一會斬晒280,288熊,休息唔玩

熱賣及精選
引用:
原帖由 tttpt 於 2019-1-26 08:28 AM 發表

咩好消息?
【政府停擺】特朗普與國會同意3星期臨時撥款結束停擺 警告若無圍牆將再停擺http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190126&s=10793140&a=59187018

http://www2.hkej.com/instantnewsMob/international/article/2047547

咁多好消息,隻熊都唔會捱到啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joehehawa 於 2019-1-26 08:44 AM 發表

咁又未必,次次港女同美股都相反🤨
現在是全世界夾埋一齊做市隊罧啲熊仔,梗係想行相反,但難啲了,上面啲熊肥到咁,算了,我投降,只希望280唔駛打靶比我拎番果小小,拎去做善事唔想益啲仆街大戶

引用:
原帖由 搵飯食啫 於 2019-1-26 09:04 AM 發表

如果現在買牛做對沖,可減低傷害嗎
我睇情況,重點是,先走熊先,最驚一開280,就仆街,冇仇報
288都會即刻斬……
係咁出好消息……

希望星期日出個超級壞消息救下我地班熊仔祈求天父做十分鍾好人……

引用:
原帖由 快樂股民 於 2019-1-26 09:37 AM 發表

我覺得呢個唔算得上太利好消息
雖然不是太好,但算2月15號前安撫左啲人先喎,仆街大戶借而家呢段時間新聞剎熊仔。都希望有奇蹟出現……爆跌……但……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 搵飯食啫 於 2019-1-26 09:37 AM 發表

好似好耐無見過跌到270 樓下既位,反而相信現在係牛市轉勢中
270現在好難啦…有272都開心死

回覆 引用 TOP

見到咁好難冷靜……280點都要避一下先架啦…

引用:
原帖由 17979 於 2019-1-26 10:01 AM 發表

個市升到咁高 真係行番轉頭先熊又點會遲
呢句令我清醒,我已有決定星期一點做,多謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mouse3968 於 2019-1-26 10:04 AM 發表

係咪見到d人仲咁買近熊血都嘔清呢?
直頭嘔白泡,包括自己都嘔緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 搵飯食啫 於 2019-1-26 11:37 AM 發表

星期一唔好諗咁多,唔好理,先攞錢
280我一定走,當自己睇錯一次拎番啲骨去食餐好,做善事,個人都開心啲,好過益班仆街大戶

由月頭買280熊仔,1月中溝左一次,心中一直的信念,縱使被挾都堅持住信念,結果今日被騙了。。。。走了280熊。。。  
就係咁衰格磨滅你意志

手上仲有一隻,快D 插落去

引用:
原帖由 tangoneone 於 2019-1-28 11:53 PM 發表

呢排好少見你
280熊仔被騙先岩
呢排公司好多野做小上黎呀~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tangoneone 於 2019-1-31 05:25 PM 發表

其實而家個市係咁升
究竟係引牛定挾熊?
定上帝要你滅亡, 必先令你瘋狂?
同問,我也攪不清呢…

回覆 引用 TOP

日日升,升夠未呀~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。