廣結良朋,尋找投資樂土!只限溫文派進入!!Ver 13

引用:
原帖由 inone2 於 2019-1-24 06:05 PM 發表

M兄多慮啦,小米 對 美國來說只是一間 蚊型版 LG,仲要係同 中興 一樣,美國唔供應晶片就會 TOTAL LOST的 垃圾場!!!!
         聯想 對 美國來說更是一間 同 VIA 一樣的過氣企業,美國人 從來唔會放這兩間公司在眼內!!!

反而 美國人會 覺得有威脅的,應該係 阿里巴巴 同 騰訊!!!! AI 同 大數據 都掌握係這兩間大企業手中!!!!! ...
華為科研費用是球三名之內

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 inone2 於 2019-1-24 06:17 PM 發表

你 以為 這兩間企業 沒有了美國人的TOOLS,他們就不會自己開發新的???? AI方面中國一早已經轉用自己的軟件!!!!
心水清

回覆 引用 TOP

M 兄你有195粒心心啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 namimibaby 於 2019-1-25 10:48 AM 發表

我的bearbear死了,rip

M2.  dead after meeting.........

引用:
原帖由 namimibaby 於 2019-1-25 01:14 PM 發表

宜家仲要諗止蝕其他,好頭痛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-31 08:50 PM 發表

Mirror
好期待隻蝴蝶飛出来

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-2-1 09:43 AM 發表

睇住超大位28444,可問M兄呢條也是日圖250線,不能穿,一穿,咩淡倉都要走
倒跌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inone2 於 2019-2-1 11:05 AM 發表

看來 天氣不似預期 噃!!!!
加沽嗎?

引用:
原帖由 gsun 於 2019-2-1 11:48 AM 發表

唔會再比佢嚇走熊
已走了

引用:
原帖由 jisudsub 於 2019-2-1 11:58 AM 發表

咁驚?
285 近熊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-2-1 02:21 PM 發表

我要研究下先
Z 兄, 我地唔急, 但請盡快.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-2-1 04:39 PM 發表

最終收27931,轉勢訊號還不算特別明顯。下周再續
大戶點都托住唔去277

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-2-3 02:54 PM 發表

美國非農甘鬼好,美國是否那麼快就加息剎車,尚存變數,睇定啲好
M兄,明天市會磨下之後再等初四下跌?

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-2-4 11:44 AM 發表

今日料收於28000之下
收27,929.49

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-2-4 12:21 PM 發表

收27990
有10點找

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。