廣結良朋,尋找投資樂土!只限溫文派進入!!Ver 13

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-8 07:36 PM 發表

夜期和美期BB都升緊,睇個勢之後恆指都是先向上。上到至少263後先會回落
IG 260

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-9 12:28 AM 發表

我會上來吹水既,提一提我清倉會大叫,相信係呢兩週內
謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-9 10:37 AM 發表

和味牛喎!爽啦掛?😂
食30格和味牛,謝謝

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-9 10:47 AM 發表

熊倉9成滿,最後一注會27000,希望唔會開,也是27000熊打靶
真係過唔到 265, 現在可否加一注

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fat_dada 於 2019-1-9 11:17 AM 發表

都係多謝 M 兄 & Z 兄指數指示, 我先可以搵食飯食

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-9 11:20 AM 發表

醒目
Thx to Brother Z

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-9 12:40 PM 發表

多謝妳捧場先啦!😂
待上到 267 入一注先, 270 入最後一注, 希望可以搵錢過肥年

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-9 12:44 PM 發表

不要這麼說,多謝自己啦,多謝M兄啦,我仲坐梗
我都陪你坐, 路上你有作伴

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-9 01:43 PM 發表

62016啦,現在抵到爛,星期一仲0.26ka
已入一注 0.16

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-9 02:40 PM 發表

同我殺返落去
你對手真係好痕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fat_dada 於 2019-1-9 02:28 PM 發表

坐埋今日好了,我D熊仔餅變了餅碎
真驚會升仙, 個種膽戰心驚心情常常在我人生中出現

引用:
原帖由 millerkit31 於 2019-1-9 02:51 PM 發表

再次感激大家支持。有此成就,是你們的功勞,我萬萬也想不到入到人氣熱話榜頭20位。多謝😍9198627
恭喜 M 兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 josephine912 於 2019-1-9 03:04 PM 發表

我跟左你
有賺已好開心

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-9 03:25 PM 發表

又來過
又有一手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 銦cdr 於 2019-1-9 04:13 PM 發表

26700& 27000 入淡倉?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。