註冊 登入

[其他] 尚悅可以壓價到幾錢一呎

引用:
原帖由 2012111 於 2019-1-11 09:15 AM 發表

我講其他屋苑,而我唔係賣的,志在抬價,我意思係AA成日打比業主亂鋤價

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 a0059723 於 2019-1-11 09:19 AM 發表

哈哈,奉尚悅的都放緊盤
樓主可壓
你咪來尚悅鋤囉,我一樣次次加十萬,你鋤吧

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-11 09:39 AM 發表

買都買譽88

引用:
原帖由 a0059723 於 2019-1-11 09:43 AM 發表

買都買譽88
咁你又話來鋤尚悅??????譽88又任你鋤呀??????

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-11 09:39 AM 發表

你唔係賣尚悅點鋤? 冇人鋤點加? 好亂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-11 10:04 AM 發表

咁你又話來鋤尚悅??????譽88又任你鋤呀??????
點解譽88個價硬過尚悅?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a0059723 於 2019-1-11 09:43 AM 發表

買都買譽88
好似話88同朗晴中間會起插針樓

引用:
原帖由 justinc 於 2019-1-11 12:48 PM 發表

好似話88同朗晴中間會起插針樓
仲有位咩?

引用:
原帖由 a0059723 於 2019-1-11 12:49 PM 發表

仲有位咩?
我都好好奇,但見到朗晴門口有議員掛banner話反對

回覆 引用 TOP

譽88 兩座中間?

回覆 引用 TOP

講撚,有心買就開票。

回覆 引用 TOP

╫╫where is your vtec button? where is your rn car?  how did U fix the rear window button?╫╫
引用:
原帖由 吳廣治 於 2019-1-11 02:15 PM 發表

元朗居民真幸福,又換新血

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190111/bkn-20190111000734590-0111_00822_001.html
唱衰冇用,區區都有啦

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-11 02:20 PM 發表

唱衰冇用,區區都有啦
山頂都有?
都係學你拉埋山頂講

如果條看更出到JAZZ之時,就係我唔再上車版之日  
當然係要影張牌簿相上來証明啦...........
引用:
原帖由 mytie2009 於 2019-1-9 06:25 PM 發表

有咁多選擇,點解要買個咁唔方便既盤!?🤔
方唔方便就觀點與角度啦
對我來講,方便到冇朋友
出門行幾分鐘大把嘢食

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0111_00822_001.html

╫╫where is your vtec button? where is your rn car?  how did U fix the rear window button?╫╫

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。