註冊 登入

[其他] 尚悅可以壓價到幾錢一呎

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-5 11:42 PM 發表

若唔到你會點?
到又點?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-5 11:43 PM 發表

最叻係你,市場得你一個叻仔
唔去睇樓都睇下新聞啦傻仔,自己做井底蛙好啦,唔好害人啊

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-1-5 11:42 PM 發表

http://orientaldaily.on.cc/cnt/finance/20181130/mobile/odn-20181130-1130_00204_001.html

GY 2手$14004, 你仲俾$12000買上月?俾人笑成世啦,今時今日出荃灣工廠三寶買都係14-15k渣,醒下啦 ...
我以為你有返咁上下水準
700萬, 70萬 SSD由買家負責
那麼買家實際成本都係14K/呎了?

無話佢唔值呢口價, 但真心不覺得荃灣三寶地段有幾好
行去荃西/荃灣15分鐘+, 無蓋
工廠景侷促
我就麻麻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kin282828 於 2019-1-5 05:34 PM 發表

睇中單位,賣$13000呎。。我想壓到$12000有冇可能
勸你$12000呎壓yoho都唔好傾尚悅
山卡拉地段你住落就知會幾唔方便!

我唔想幾個月後又見多一個痴線佬開廿幾三十個帖唱好尚悅,實情係頂唔順想甩身出貨

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-1-5 11:49 PM 發表

唔去睇樓都睇下新聞啦傻仔,自己做井底蛙好啦,唔好害人啊
我害左邊個?

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-6 12:18 AM 發表

勸你$12000呎壓yoho都唔好傾尚悅
山卡拉地段你住落就知會幾唔方便!

我唔想幾個月後又見多一個痴線佬開廿幾三十個帖唱好尚悅,實情係頂唔順想甩身出貨 ...
你想甩昇悅居?明白嘅,見好就收啦

上月12好平嗎?

回覆 引用 TOP

最新成交11k都有,自己諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-6 12:20 AM 發表

你想甩昇悅居?明白嘅,見好就收啦
我先無妳咁白痴開幾十個帖去讚個屋苑

知妳住得唔舒服。。急水想走啦!
垃圾尚悅開幾十個帖驚死無人知佢係垃圾屋苑

而家應該值9千,遲一年應該值7千

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-6 12:26 AM 發表

我先無妳咁白痴開幾十個帖去讚個屋苑

知妳住得唔舒服。。急水想走啦!
垃圾尚悅開幾十個帖驚死無人知佢係垃圾屋苑
好似係你開幾十個帖唱衰尚悅咋喎,想唱衰入貨呀?????

引用:
原帖由 秋天笨拙的香蕉 於 2019-1-6 12:30 AM 發表

而家應該值9千,遲一年應該值7千
係呀,再遲三年變零添,好未?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-6 12:34 AM 發表

好似係你開幾十個帖唱衰尚悅咋喎,想唱衰入貨呀?????
5隻手指內
都係妳走我數我先開帖咋!

幾十個?妳講緊妳呀?牛嬸

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-6 12:37 AM 發表

5隻手指內
都係妳走我數我先開帖咋!

幾十個?妳講緊妳呀?牛嬸
你自己捐完錢講乜?你話唔再唱衰尚悅,你唔記得左?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-6 12:39 AM 發表

你自己捐完錢講乜?你話唔再唱衰尚悅,你唔記得左?
係妳隻牛嬸自己無L端端行入d癈柴開嘅昇悅帖入面tag我名撩9我架!
妳唔L係唔記得呀?

呀牛嬸!
妳腦退化?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。