註冊 登入

[地產新聞轉載] 新盤斷供】恒地旗下財仔放售尚悅 蝕本價拍賣

引用:
原帖由 Ktt668 於 2018-12-24 12:08 AM 發表

我老友住2房440尺,生左2件之後即搬走,住唔到2大2細
你朋友唔買743呎果隻則??

精選樓盤
引用:
原帖由 Ktt668 於 2018-12-24 12:07 AM 發表

2 房個細房細到擺完張單人床就唔使擺其他嘢,個廳開完張枱路都無條
咁如果放雙人床咁點!?😂

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-24 02:40 AM 發表

你朋友唔買743呎果隻則??
何不食肉糜呢!?😅

引用:
原帖由 mytie2009 於 2018-12-24 08:50 AM 發表

何不食肉糜呢!?😅
無錢賴個則細?

引用:
原帖由 mytie2009 於 2018-12-24 07:20 AM 發表

咁如果放雙人床咁點!?😂
你唔問佢張雙人床幾大?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-24 09:50 AM 發表

你唔問佢張雙人床幾大?
唔會細過張單人床掛😂

樓上位朋友話放單人床都有問題😂

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-24 09:48 AM 發表

無錢賴個則細?
坦白講,買尚悅都係貪佢平姐,唔通貪方便咩!?😅

你調轉@Ktt668 個朋友無錢,我覺得你好唔make sense喎!😅

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-24 09:48 AM 發表

無錢賴個則細?
你係咪住尚悅住到傻左?唔怪得好多人話尚悅風水唔好,一條大馬路直對穿個入口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mytie2009 於 2018-12-24 09:50 AM 發表

唔會細過張單人床掛😂

樓上位朋友話放單人床都有問題😂

張單人床即係幾大????

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-24 10:27 AM 發表

張單人床即係幾大????
間房好大咩!?😅
樓上朋友話放左床,放其他野有問題,有咩咁出奇!?😅
生兩個要搬有咩咁出奇!?😅

你唔好再話人無錢喇!😅你都識話尚悅性價比「高」喇😅

樓市死硬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mytie2009 於 2018-12-24 10:41 AM 發表

間房好大咩!?😅
樓上朋友話放左床,放其他野有問題,有咩咁出奇!?😅
生兩個要搬有咩咁出奇!?😅

你唔好再話人無錢喇!😅你都識話尚悅性價比「高」喇😅 ...
咁即係張床幾大?你唔講自己住邊,講講你間房幾大丫

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-24 11:53 AM 發表

你問樓上位朋友囉!
你出個帖問有幾多人住尚悅先喇!😂

引用:
原帖由 mytie2009 於 2018-12-24 10:05 AM 發表

坦白講,買尚悅都係貪佢平姐,唔通貪方便咩!?😅

你調轉@Ktt668 個朋友無錢,我覺得你好唔make sense喎!😅
我貪佢環境好,樓齡新,大會所,配套夠

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-24 11:53 AM 發表

你唔答下點解出兩單11k既!?😈

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。