註冊 登入

[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
樓主,理性討論。你咁行是遠d , 唔好走過朗晴區果到。但行邊都好,6分鐘肯定唔得

熱賣及精選
引用:
原帖由 chungiop 於 2018-11-27 11:22 PM 發表

樓主,理性討論。你咁行是遠d , 唔好走過朗晴區果到。但行邊都好,6分鐘肯定唔得
你問得好
但就唔知點解尚悅代言人無題出過呢個問題
因為佢除左識google資料之外,可能佢自己都未去過尚悅

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-24 02:45 PM 發表

原來6分鐘真係去唔到㗎!
第一同第三支燈我已經衝紅公仔燈!
我行到有冇龜速?
大家自己睇片!https://youtu.be/z4Mxvllj_XE
事實證明!
打破6分鐘謊言!
沿途仲人煙稀少日曬雨淋臭氣熏天!
我日頭行都覺得恐怖

嘩,垃圾都咁貴,之前580買咗個D人點算

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 04:13 PM 發表

人地話元朗食乜L野醉雞米好正嘛!
我老婆又最憎酒味肯定唔會入去食

我咪突登揸車入去食順便拍片囉!
野食真係不外如是
仲要令我明白網上嘅人走數係好平常! ...
爽爽?食佢我寧願行遠dd食雞湯米,記得要分湯上

引用:
原帖由 jimmy83713 於 2018-11-30 01:59 PM 發表

爽爽?食佢我寧願行遠dd食雞湯米,記得要分湯上
過左圖書館球場隔離嗰度食...
唔知有冇去錯
因為朋友話係嗰頭附近
我自己覺得不外如事
間野好似唔係叫做爽爽

我都係影完條片
就喺鳳翔到七仔買咗罐啤酒
喺建業街攞車出合益路過馬田路搵。。

元朗真係唔熟

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-30 02:10 PM 發表

唔知有冇去錯
因為朋友話係嗰頭附近
我自己覺得不外如事
間野好似唔係叫做爽爽

我都係影完條片

元朗真係唔熟 ...
醉雞既最起碼都要去爽爽,係雞地果頭的
雖然都唔係話極好食,但都好過其他的
轉做雞湯唔係醉既話就好多選擇
講返正題,到依家都唔明點解d人可以吹到好近西鐵站咁。。。真係正正上蓋就話姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-30 02:10 PM 發表

唔知有冇去錯
因為朋友話係嗰頭附近
我自己覺得不外如事
間野好似唔係叫做爽爽

我都係影完條片

元朗真係唔熟 ...
https://www.google.com.hk/maps/place/%E5%BE%97%E6%84%8F%E5%B1%8B/@22.4419512,114.0253441,21z/data=!4m5!3m4!1s0x3403fa0ab5cbc1d3:0xac8af0f34608c74f!8m2!3d22.4420055!4d114.0252831?hl=zh-TW&authuser=0
呢間亦係話好食果間

冇需要入元朗既人,當然唔會熟元朗啦

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2018-11-30 03:52 PM 發表

https://www.google.com.hk/maps/place/%E5%BE%97%E6%84%8F%E5%B1%8B/@22.4419512,114.0253441,21z/data=!4m5!3m4!1s0x3403fa0ab5cbc1d3:0xac8af0f34608c74f!8m2!3d22.4420055!4d114.0252831?hl=zh-TW&authuser=0
...
我仲去間Aello買左杯茶飲!
支持吓本地創業年輕人真心好味

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-30 05:01 PM 發表

呢間未試過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-30 05:01 PM 發表

九龍好少呢d足料飲品(集團式多)
係元朗租金先為到皮

上個星期六個人感受
真心的
由尚悅去最近嘅7-11
果段路唔係話太難行

係好多燈位
我都忍唔住要衝燈
同埋沿途條路真係好有田園風味(應該係啲狗屎味)

日頭我OK嘅
如果要我夜晚行呢條路去買嘢?
講真真係唔想出街囉!

我嗰日都唔算曬,個天有啲雲
如果第二日?落大雨?
我相信應該都幾狼狽!

最後,有人講過唔會超過6分鐘
如果超過6分鐘會捐$1000!
條數都係要找嘅!

不過依家有人走緊數

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 03:18 PM 發表

請舉出證據?
如果冇?
我會直接舉報你屈我!
證據在我手

引用:
原帖由 ck360913 於 2018-11-26 03:19 PM 發表

原來拍片係同人吵架, 仲以為樓主點解咁得閒周圍行添
真係無聊,而且佢衰左唔認唔找數仲屈人

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 07:59 PM 發表

我唔想同你講啲無聊嘅話題

依家唔係我同你身家有幾多?

係你個傻仔入嚟話我走數?
我走咗乜嘢數?
你冇證據就收皮啦
人人都有證據,睇住你走數

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。