註冊 登入

[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉

尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數! E-mail 此主題給朋友

原來6分鐘真係去唔到㗎!
第一同第三支燈我已經衝紅公仔燈!
我行到有冇龜速?
大家自己睇片!
https://youtu.be/z4Mxvllj_XE

第3頁留言35有證有據!
牛乸嬸@chungying0321請找數!

精選樓盤
睇完條片嘅!
俾啲意見吖!
大佬我山長水遠揸車入元朗泊低喺建業街冒住俾人抄牌嘅風險架

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2018-11-24 03:03 PM 發表

樓主係大西北AA?
衝晒燈又行得咁快,仲要特登揀最少人時段,正常起碼要多3分鐘
傻架你?
https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&ptid=27843122&pid=490916016&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

今日星期六!
我放假又有工人睇住個仔!
我揸車入嚟半個鐘都唔使!

為乜野?
為咗有人找數啫!
我個人真係咁得閒

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2018-11-24 03:15 PM 發表

誤會了sorry
但你段片行得好快,又衝燈,難免令人誤會你想sell尚悅近七仔
我費事俾人話我特登行慢啲走我數咋!

你覺得我算唔算公道?

我就覺得自己豪咗俾佢啦!

叫尚悅代言人自己拍條片?
我俾個12分鐘佢!

但某啲人(自稱)住喺嗰度?
就偏偏叫個住喺西九龍嘅人入嚟拍?

如果問心無愧?真係住喺嗰度嘅?
呢$500已經我捐啦!

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2018-11-24 03:22 PM 發表

咁你都讓佢好多喎。。。
佢個post話座頭計,你就由屋苑大門開始
尚悅部分座數,行岀黎都唔止5分鐘
讓左佢兩次燈!
佢都仲要想走數?
同我講google map?

你睇吓佢?
連入嚟呢度都唔敢

引用:
原帖由 hktao 於 2018-11-24 03:33 PM 發表

支持下
多謝!
但有人走數中!

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2018-11-24 03:52 PM 發表

佢另一個話你行到去百佳,再作大左少少
條路日光日白都咁靜!
夜晚真係不敢想像

大家想呢位善長人翁捐去邊間慈善機構?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-24 06:23 PM 發表

多謝你順帶證明尚悅出九龍半個鐘唔駛,唔該晒你

你唔好痴線啦!

行超過6分鐘只係見到7仔咋!

我仲要違規衝左2支紅燈!
未段有車我都硬過

捐錢未呀妳?

片我辛苦拍左!
你唔係諗住走數啊?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-24 06:23 PM 發表

你知唔知建業街?
我等左10分鐘先有位!
我唔想犧牲去多層車場比妳個癈物咋!

快啲捐錢啦

$1000都無?

引用:
原帖由 Ktt668 於 2018-11-24 03:45 PM 發表

師兄好波!支持,如果落雨點算好,要唔都唔買依啲市中心外圍
有人走數真肉酸!

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-11-24 06:37 PM 發表

行去叫鷄會快啲
算把啦你
打好d籃球去溝返條女先啦!
d十幾萬嘅車溝唔到女架
你要儲錢就比d大志!

引用:
原帖由 annabb 於 2018-11-24 07:52 PM 發表

你唔好同佢玩啦,佢邊有1000蚊?
@ESMP 有就唔駛走四五次數啦。

你提醒左我!
兩萬蚊!
你快啲找數

引用:
原帖由 annabb 於 2018-11-24 07:52 PM 發表

你唔好同佢玩啦,佢邊有1000蚊?
@ESMP 有就唔駛走四五次數啦。
走數唔捐仲要屈我?
你呢dAA乜野玩法?

走左$20,000捐款架你!
快捐!

引用:

既然行得咁快!
你去捐錢未?

我6分幾去到7仔!
妳去7仔捐錢洗唔洗60分鐘?
定60個鐘?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。