註冊 登入

[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
引用:
原帖由 ck360913 於 2018-11-26 04:15 PM 發表

散步速度.
我印象最深有一片係由西鐵狂跑, 跑到無氣, 但都講好快到.
搵唔到,不過冇所謂啦.....
有車唔搭,係都要行.....都算喇.....
仲要同人地有室內隧道既鬥.....
攞自己既缺點同人地既優點鬥.....
利申:我都係住元朗
同人地四小鬥多牛咪算囉.....贏硬

精選樓盤
引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2018-11-26 04:23 PM 發表

搵唔到,不過冇所謂啦.....
有車唔搭,係都要行.....都算喇.....
仲要同人地有室內隧道既鬥.....
攞自己既缺點同人地既優點鬥.....
利申:我都係住元朗
同人地四小鬥多牛咪算囉.....贏硬 ...
我好L真心嘅!

果日唔算曬!亦唔大風更無落雨!

空氣同行去7仔段路我ok嘅!

不過日光日白我拍條路已經人都唔多個?
仲要有人拖狗行!
講真,條路其實真係好多狗屎有d味架!
我頂得順?我相信我老婆呢d怕狗嘅人會頂唔順!

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 04:33 PM 發表

我好L真心嘅!

果日唔算曬!亦唔大風更無落雨!

空氣同行去7仔段路我ok嘅!

不過日光日白我拍條路已經人都唔多個?
仲要有人拖狗行!
講真,條路其實真係好多狗屎有d味架!
我頂得順?我相信我老婆呢d怕狗嘅人會頂唔順! ...
夜晚先危險....踩中都未必知.....
我遇過d無良狗主,比隻狗o係d渠蓋上面痾.....渠蓋黑媽媽,夜晚黑媽媽,狗屎黑媽媽
唔留神就一腳中晒......

利申: 唔係講緊尚悅,只係多狗既地方就有咁既機會

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2018-11-26 04:45 PM 發表

夜晚先危險....踩中都未必知.....
我遇過d無良狗主,比隻狗o係d渠蓋上面痾.....渠蓋黑媽媽,夜晚黑媽媽,狗屎黑媽媽
唔留神就一腳中晒......

https://cdn.hk01.com/media/images/358728/xlarge/59859b1d093d7a70bbc78b15f0cf6e50.jpg

利申: 唔係講緊尚悅,只係多狗既地方就有咁既機會 ...
驚狗真係唔好處嗰度!
我自己就唔係好驚小動物。。

不過如果三更半夜?
自己一個人行果條路?
講真都咪話唔驚驚地...

你知道㗎啦!
依家啲南亞人幾猖狂!
條路又靜又冇乜人行?
容乜易俾人劏死牛?

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-11-26 03:52 PM 發表

佢個底花曬
你俾咩佢都係玩鳩你
乜你咁樣衰架?
又係你辣我先?

我條呢兩張圖咋嘛?
你就縮埋一二邊扮睇唔到?

係男人有JJ咪出黎認自己小朋友囉。。

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 07:27 PM 發表

乜你咁樣衰架?
又係你辣我先?

我條呢兩張圖咋嘛?
你就縮埋一二邊扮睇唔到?

係男人有JJ咪出黎認自己小朋友囉。。
有錢唔俾打籃球?

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-11-26 07:44 PM 發表

有錢唔俾打籃球?
可惜你係無果個

快啲練波啦你

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 07:51 PM 發表

可惜你係無果個

快啲練波啦你
湯文亮夠打羽毛球
湯文亮有冇錢?

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-11-26 07:58 PM 發表

湯文亮夠打羽毛球
湯文亮有冇錢?
我唔想同你講啲無聊嘅話題

依家唔係我同你身家有幾多?

係你個傻仔入嚟話我走數?
我走咗乜嘢數?
你冇證據就收皮啦

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2018-11-24 03:39 PM 發表

其實個尚悅位於大旗嶺村,算係元朗市以外
元朗市是但一個屋苑都方便過佢
Sell方便真係冇得sell,不如諗下其他角度好過
有shuttle我覺得ok,不過架shuttle由屋院去到落車點就超on9,短短路程有9個燈位。

引用:
原帖由 ingredient 於 2018-11-26 08:31 PM 發表

有shuttle我覺得ok,不過架shuttle由屋院去到落車點就超on9,短短路程有9個燈位。
村巴仲要疏!
午後仲有段時間係停駛!
100%事實!

山旮旯屋苑實至名歸
歡迎上載片段求翻身!

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 06:35 PM 發表

驚狗真係唔好處嗰度!
我自己就唔係好驚小動物。。

不過如果三更半夜?
自己一個人行果條路?
講真都咪話唔驚驚地...

你知道㗎啦!
依家啲南亞人幾猖狂!
條路又靜又冇乜人行?
容乜易俾人劏死牛? ...
我會o係市區直接搭的士番黎
元朗站樓下個的士站,平日夜晚10點後會多人,落雨更加多人.....行番去仲快過等的士

回覆 引用 TOP

樓主好野

回覆 引用 TOP

我住舊區單支樓對面就7仔,可惜落雨要帶遮先去到7仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-24 02:45 PM 發表

原來6分鐘真係去唔到㗎!
第一同第三支燈我已經衝紅公仔燈!
我行到有冇龜速?
大家自己睇片!https://youtu.be/z4Mxvllj_XE

樓主快左30秒添

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。