註冊 登入

[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
引用:
原帖由 低潮波波 於 2018-11-26 02:27 PM 發表

ESMP兄既POST真係要推下, 成個壇得番你講野有血有肉
我係硬淡嘅公敵!
硬好嘅克星!

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-25 02:06 PM 發表

有人走數!
你講你?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 03:02 PM 發表

我係硬淡嘅公敵!
硬好嘅克星!
你係走數王

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-11-26 03:16 PM 發表

你係走數王
請舉出證據?
如果冇?
我會直接舉報你屈我!

原來拍片係同人吵架, 仲以為樓主點解咁得閒周圍行添

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 03:18 PM 發表

請舉出證據?
如果冇?
我會直接舉報你屈我!
鐵證如山

引用:
原帖由 ck360913 於 2018-11-26 03:19 PM 發表

原來拍片係同人吵架, 仲以為樓主點解咁得閒周圍行添
你知唔知由上個禮拜四去開呢個局?
一個自稱住喺尚悅嘅人自己唔去拍片求證?
叫我呢個住西九嘅人入去拍?

到嗰日我電話冇電!
我俾人迫左幾多日去拍片?

其實我都知我輸嘅機會好大!
不過輸咗都係捐錢之嘛?
又唔係捐$1,000,000
$1000之嘛!

如果見到條片?
我有咁型捐$1000!
再做多次找數真漢子!(我已經找過一次數)
乜嘢都值得啦!

不過換來嘅係俾人不停咁同我講:
片呢?
片呢?
片呢?

最終我真係忍唔到手!
叫星期六得閒咪揸車入去囉!
講真,如果我唔係兜到建業街見到有位泊車?我真係已經返咗屋企㗎啦!

依家片我就拍咗!
不過人哋就走數!

佢叫到我咪去拍囉!

我已經醒目㗎啦!
問埋佢6分鐘係咪即係360秒?
就係費時佢取巧!

點知換黎

6分鐘唔代表360秒呢啲驚天說話?

仲話俾我聽乜嘢叫四捨五入?

仲教我計呢條數?

好彩佢49歲女人冇老公冇兒無女
6分22秒都唔叫超過6分鐘?
可想言之呢個人邊度有資格教小朋友啦!

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-11-26 03:24 PM 發表

鐵證如山
Cap圖啦?
四個字鐵證如山當係?

乜嘢叫證據我話俾你聽

窮到諗住10萬蚊架車可以溝女
呢啲咪叫證據囉!

小朋友都打籃球溝女?
呢啲咪證據囉

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-26 03:29 PM 發表

你知唔知由上個禮拜四去開呢個局?
一個自稱住喺尚悅嘅人自己唔去拍片求證?
叫我呢個住西九嘅人入去拍?

到嗰日我電話冇電!
我俾人迫左幾多日去拍片?

其實我都知我輸嘅機會好大!
不過輸咗都係捐錢之嘛?
又唔係捐$1,000,000
$1000之嘛!

如果見到條片?
我有咁型捐$1000!
再做多次找數真漢子!(我已經找過一次數)
乜嘢都值得啦!

不過換來嘅係俾人不停咁同我講:
片呢?
片呢 ...
哩D五毛好煩, 每次都要你證明, 出左個證明又唔信, 又或其他藉口, 我都開始唔理證明既野, 信就信.

引用:
原帖由 ck360913 於 2018-11-26 03:48 PM 發表

哩D五毛好煩, 每次都要你證明, 出左個證明又唔信, 又或其他藉口, 我都開始唔理證明既野, 信就信.
佢個底花曬
你俾咩佢都係玩鳩你

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-11-26 03:52 PM 發表

佢個底花曬
你俾咩佢都係玩鳩你
係呀
一個尚悅代言人
一個@annabb
一個你

三個出名誠信破產

好耐之前叫過果條"傻西" 拍片由"上月"門口行去西鐵站架啦...
最後講完一大輪... 又問你住邊,又呢樣個樣...咪又係收左皮...
樓主你真係太認真了....呢個"傻西" 一定會走數....

引用:
原帖由 mj2008 於 2018-11-26 04:01 PM 發表

好耐之前叫過果條"傻西" 拍片由"上月"門口行去西鐵站架啦...
最後講完一大輪... 又問你住邊,又呢樣個樣...咪又係收左皮...
樓主你真係太認真了....呢個"傻西" 一定會走數.... ...
好片重溫

https://finance.discuss.com.hk/v ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 mj2008 於 2018-11-26 04:01 PM 發表

樓主你真係太認真了....呢個"傻西" 一定會走數.... ...
人地話元朗食乜L野醉雞米好正嘛!
我老婆又最憎酒味肯定唔會入去食

我咪突登揸車入去食順便拍片囉!
野食真係不外如是
仲要令我明白網上嘅人走數係好平常!

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2018-11-26 04:08 PM 發表

好片重溫

https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27597902&extra=page%3D1
散步速度.
我印象最深有一片係由西鐵狂跑, 跑到無氣, 但都講好快到.

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。