註冊 登入

[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
引用:
原帖由 hua2 於 2018-12-5 09:39 AM 發表

我朋友頂唔順,住咗三個月就搬走。佢话出入搭村巴咪當真,每日要行15-20分鐘去坐西鐵,仲要焗住食完飯先行返屋企。
說出事實
仲要條路日曬雨淋
尚悅代言人仲話半夜要行呢條路去超市買餸再返屋企煮飯諗起都幾恐佈!

仲有,半夜無故塞爆屎渠應該係平常事因該尚悅代言人成日都話自己半夜三更可以去超市買野通渠應該買慣買熟!

精選樓盤
引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-5 06:58 AM 發表

梗係笑啦,升唔少
垃圾尚悅AA捐錢未?

引用:
原帖由 hua2 於 2018-12-5 09:39 AM 發表

我朋友頂唔順,住咗三個月就搬走。佢话出入搭村巴咪當真,每日要行15-20分鐘去坐西鐵,仲要焗住食完飯先行返屋企。
派膠,會所有飯食

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-5 09:45 AM 發表

說出事實
仲要條路日曬雨淋
尚悅代言人仲話半夜要行呢條路去超市買餸再返屋企煮飯諗起都幾恐佈!

仲有,半夜無故塞爆屎渠應該係平常事因該尚悅代言人成日都話自己半夜三更可以去超市買野通渠應該買慣買熟! ...
咦,咁你成日話昇悅居半夜買套方便,成日叫雞定係唔想生仔呀?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-5 10:52 AM 發表

咦,咁你成日話昇悅居半夜買套方便,成日叫雞定係唔想生仔呀?
我只係想講三更半夜有便利店已足夠
你就最鍾意扭曲人哋嘅意思

我就已經有小朋友啦
你就慘啲孤伶伶一個人
仲要半夜三間行果條咁僻靜嘅路去超市買餸返屋企煮飯食
仲要買嘢返屋企通渠

引用:
原帖由 bloodkid 於 2018-12-5 10:21 AM 發表

垃圾尚悅AA捐錢未?
佢數已走

升得果4成叫升唔少?

唔好意思,最底果d劈住走冇打格仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-5 11:06 AM 發表

我只係想講三更半夜有便利店已足夠
你就最鍾意扭曲人哋嘅意思

我就已經有小朋友啦
你就慘啲孤伶伶一個人
仲要半夜三間行果條咁僻靜嘅路去超市買餸返屋企煮飯食
仲要買嘢返屋企通渠 ...
我只係想講有間通宵超市買嘅嘢多過便利店,唔知你同唔同意呢?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-5 11:22 AM 發表

我只係想講有間通宵超市買嘅嘢多過便利店,唔知你同唔同意呢?
我當然知道超市一定多野買過便利店啦又有通渠又有洗廁所野買。

不過又諗唔到有乜嘢係半夜便利店係幫唔到手啵

仲有,尚悅除咗係升唔起!
山旮旯之外
果段路日曬雨淋夜晚冇人咁恐怖先至得人驚嘛

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-5 12:39 PM 發表

我當然知道超市一定多野買過便利店啦又有通渠又有洗廁所野買。

不過又諗唔到有乜嘢係半夜便利店係幫唔到手啵

仲有,尚悅除咗係升唔起!
山旮旯之外
果段路日曬雨淋夜晚冇人咁恐怖先至得人驚嘛 ...
升唔起,派膠

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/fina ... 0721_00842_001.html

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-5 12:42 PM 發表

升唔起,派膠

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20180721/mobile/bkn-20180721181642933-0721_00842_001.html
7月嘅舊聞仲攞出黎自high?
果陣都教精過你一次啦
就係因為一手至今都無乜點升過?
所以今年年中咪追吓落後囉!

上面有ching貼呢張圖?
你可以當睇唔到嘅
尚悅正宗一手嘅墳墓
二手嘅陷阱

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-5 12:48 PM 發表

7月嘅舊聞仲攞出黎自high?
果陣都教精過你一次啦
就係因為一手至今都無乜點升過?
所以今年年中咪追吓落後囉!

上面有ching貼呢張圖?
你可以當睇唔到嘅
尚悅正宗一手嘅墳墓
二手嘅陷阱
...
咦,㫒悅居狂劈單新聞你唔回應嘅?????

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-5 12:49 PM 發表

咦,㫒悅居狂劈單新聞你唔回應嘅?????
自己睇升幅啦我都費鬼事答你

唔通尚悅又回到當年我又問你點解咩

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-5 12:54 PM 發表

回到當年???

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-5 12:54 PM 發表

中高層果個年頭買,咁就跌左20萬,真係陰公.....
當年買入原來都要350萬....
執得果150萬....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。