註冊 登入

[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
引用:
原帖由 chungiop 於 2018-11-27 11:22 PM 發表

樓主,理性討論。你咁行是遠d , 唔好走過朗晴區果到。但行邊都好,6分鐘肯定唔得
佢行遠左都唔知,我都豪比佢了

精選樓盤
引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2018-11-30 01:37 PM 發表

嘩,垃圾都咁貴,之前580買咗個D人點算
你送件460萬垃圾畀我囉,你有冇呀?

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-30 02:10 PM 發表

過左圖書館球場隔離嗰度食...
唔知有冇去錯
因為朋友話係嗰頭附近
我自己覺得不外如事
間野好似唔係叫做爽爽

我都係影完條片
就喺鳳翔到七仔買咗罐啤酒
喺建業街攞車出合益路過馬田路搵。。

元朗真係唔熟 ...
哈,路痴,夠膽來行路計時

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-30 08:12 PM 發表

上個星期六個人感受
真心的
由尚悅去最近嘅7-11
果段路唔係話太難行

係好多燈位
我都忍唔住要衝燈
同埋沿途條路真係好有田園風味(應該係啲狗屎味)

日頭我OK嘅
如果要我夜晚行呢條路去買嘢?
講真真係唔想出街囉!

我嗰日都唔算曬,個天有啲雲
如果第二日?落大雨?
我相信應該都幾狼狽!

最後,有人講過唔會超過6分鐘
如果超過6分鐘會捐$1000!
條數都係要找嘅!

不過依家有人走緊數 ...
走數的是你,狗屎味唔覺有,你去睇睇個鼻啦

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-30 10:01 PM 發表

證據在我手
妳仲走黎出醜?

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-30 10:42 PM 發表

妳仲走黎出醜?
你係咪想板主關帖?找數啦

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-30 10:11 PM 發表

走數的是你,狗屎味唔覺有,你去睇睇個鼻啦
尚悅走數代言人

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-30 10:43 PM 發表

你係咪想板主關帖?找數啦
我拍晒片有證有據你都可以走我數?

你毛都無一條就不停話我走數?
妳知唔知個醜字點寫

仲未停?😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-30 10:45 PM 發表

我拍晒片有證有據你都可以走我數?

你毛都無一條就不停話我走數?
妳知唔知個醜字點寫
你條片咪證明你衰左囉低能,走數啦

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-1 06:29 AM 發表

你條片咪證明你衰左囉低能,走數啦
我條片呢只係證明妳徹徹底底咁走數囉!

好!我拍!

6分鐘就係6分鐘!
妳agree左
https://youtu.be/z4Mxvllj_XE
結果條片6分22秒!
妳跟住點狡辯?

妳講要四捨五入

仲教我計點為之四捨五入?

我計左6分24秒為中位數!
妳都話: 你終於識計了
即係妳狡辯完一次我都算!
妳再同意6分24秒後就妳需要捐錢

片我係喺屋苑正門開機拍嘅
(留意紅圈妳自己講嘅)我就加返妳先前所講嘅15秒
結果妳繼續走數!

跟住再狡辯叫我計google?

而google顯示由尚悅去7仔係7分鐘

跟住妳又講咩呢?

妳又叫我用正常人去計500米?

話俾你聽啦!
有時啲嘢要有證有據嘅!
唔似得你亂咁屈我

ESPM走數,可恥

如果版主見到希望你唔好以為我係引發駡戰!
有啲嘢必須要為我唯一一個Account(esmp)無走過數而做澄清!

開始:
好似走數嗰個唔係我
而係妳!

留意返留言#101!
麻煩尚悅代言人唔好再狡辯
你打果幾隻字去屈我?
同我有證有據有圖有片比大家睇?
妳知唔知個醜字點寫

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-1 04:19 PM 發表

如果版主見到希望你唔好以為我係引發駡戰!
有啲嘢必須要為我唯一一個Account(esmp)無走過數而做澄清!

開始:
好似走數嗰個唔係我
而係妳!

留意返留言#101!
麻煩尚悅代言人唔好再狡辯
你打果幾隻字去屈我?
同我有證有據有圖有片比大家睇?
妳知唔知個醜字點寫 ...
證據有力嘅,唔駛多,一個就夠,你係走數。

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-1 06:34 PM 發表

證據有力嘅,唔駛多,一個就夠,你係走數。
咁果一個呢?
唔係得個講字就可以屈人架

留言#101就有晒妳d證據
妳想走數?
成個星期都籌唔到$1000?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。