[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-29 05:33 PM 發表

你冇講過????
你係咪傻L左呀?
自問自答?

片你又輸!
Google你又輸!
而家係咪要我教你講:我同你無打賭過呀?
走數垃圾尚悅牛乸嬸!

熱賣及精選
引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-29 05:35 PM 發表

佢係明知輸9左想走數!
突登搵條相反方向去自撐呀!

唔L計條片?
叫我交片先找數做乜9?9267899

片拍完輸9左?
玩四捨五入又做乜9?
加15秒佢都輸埋又話要信google?
連google map 都唔幫佢?佢又做乜9?

根本呢隻牛嬸就輸唔起!
$1000睇到垃圾尚悅住埋d低質窮人! ...
佢都係當睇唔到的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-29 05:35 PM 發表

佢係明知輸9左想走數!
突登搵條相反方向去自撐呀!

唔L計條片?
叫我交片先找數做乜9?

片拍完輸9左?
玩四捨五入又做乜9?
加15秒佢都輸埋又話要信google?
連google map 都唔幫佢?佢又做乜9?

根本呢隻牛嬸就輸唔起!
$1000睇到垃圾尚悅住埋d低質窮人! ...
我追你拍片係點九你,有冇講過以條片為準?冇丫嘛!

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-29 05:49 PM 發表

我追你拍片係點九你,有冇講過以條片為準?冇丫嘛!
得啦!你咁講!
你而家即係賴皮啦?
尚悅窮牛嬸

人窮無藥醫
走數狗!

片呀牛嬸!
https://youtu.be/z4Mxvllj_XE

而家話無玩過

尚悅真係垃圾屋苑住埋d垃圾住戶

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-29 05:57 PM 發表

得啦!你咁講!
你而家即係賴皮啦?
尚悅窮牛嬸
我咁講唔係賴皮,係事實,你覺得唔係請用理據駁斥我

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-29 07:15 PM 發表

我咁講唔係賴皮,係事實,你覺得唔係請用理據駁斥我
你完完全全係賴皮啦!
睇完片衰左?仲撐乜义4捨5入?
仲要強詞奪理話6分22秒計6分鐘?
(重點係你仲叫我找數?)
即係你已經同意左條片係要黎打賭架啦?

我加返你由第一座起果15秒後
你乜野4捨5入都無用啦!

之後你又為乜改口話要計google呀?
最後連google都顯示係7分鐘

你而家話無打賭過?
你都得架啦。。
牛嬸!

@chungying0321 仲想點狡辯呀?
又扮睇唔到呀?
我copy多次俾你睇!

你完完全全係賴皮啦!

最後連google都顯示係7分鐘

你而家話無打賭過?
你都得架啦。。

最好你兩個快啲結婚,我做20000蚊人情

有隻井底蛙話自己做航空事業,查實係響英國某機場幫飛機洗機轆,即俗稱洗大輪
花生價格連日高升😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-24 03:18 PM 發表

我費事俾人話我特登行慢啲走我數咋!

你覺得我算唔算公道?

我就覺得自己豪咗俾佢啦!

叫尚悅代言人自己拍條片?
我俾個12分鐘佢!

但某啲人(自稱)住喺嗰度?
就偏偏叫個住喺西九龍嘅人入嚟拍?

如果問心無愧?真係住喺嗰度嘅?
呢$500已經我捐啦! ...
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-29 07:48 PM 發表

@chungying0321 仲想點狡辯呀?
又扮睇唔到呀?
我copy多次俾你睇!

你完完全全係賴皮啦!

最後連go ...
我冇話冇賭,我係話以google為準

引用:
原帖由 27600455 於 2019-1-30 03:02 AM 發表

最好你兩個快啲結婚,我做20000蚊人情
你仲想同ESPM呢啲走數無恥之人打賭?佢同你賭乜都得,反正佢一定走數,仲會屈反你走數。

上跌吉勿認真

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。