[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
引用:
原帖由 jackma_498 於 2019-1-28 06:53 PM 發表

我硬係覺得你地二個應該搵日約出來,由尚悅拖住手咁,行去七仔,大家四四六六咁拆掂佢會較好,拖住手一齊行,唔好又話邊個行得快,行得慢,公平 ...
我老婆咁L索
牛乸嬸d手指仲粗過我
拖?拖佢條毛咩?
佢成日掛住半夜通渠就知佢咩料啦

熱賣及精選
想問一個問題,由太平山頂行落山腳,會否由山腳行上山頂一樣時間?

痴痴呆呆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-28 06:40 PM 發表

咁你最初叫我找數係乜嘢?
係你叫我去拍片!
但我唔得閒電話又冇電!
你雷到我點?
你記唔記得你當日講過啲乜嘢?

好喇
片我叉好電之後拍左
你又點?
四捨五入?
四捨五入都輸?
你又點?
Google map?
由尚悅去7仔7分鐘你都輸埋!
你硬係要倒轉黎講?

快d捐錢啦!
@chungying0321你已經好肉酸架啦! ...
係咪面懵到答唔到啊?
@chungying0321 捐1000咪算數囉!
搞咁多嘢?
搬龍門搬咁耐?

引用:
原帖由 9個黃色結他 於 2019-1-28 07:01 PM 發表

想問一個問題,由太平山頂行落山腳,會否由山腳行上山頂一樣時間?
你以為尚悅喺山頂?天才啊,本帖出了個天才

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-28 05:51 PM 發表

掉轉咗啊你!
一路都講緊係尚悅去7仔呀!
依家你住七仔㗎?你要送外賣去尚悅咩?
你唔識用Google Map使唔使人上網教你?

由尚悅去鳳翔路7-11

7分鐘呀!

你唔使再狡辯啦
拍片你已經輸左架啦!
我同你賭都係賭我去拍片!
你之後要計Google Map?
而家連Google Map都唔幫你呀!

快d捐$1000啦!牛嬸 ...
我從來冇話過以你片為準

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-28 09:07 PM 發表

我從來冇話過以你片為準
算啦!垃圾尚悅牛乸嬸
你繼續走數啦!

起初係咪以為我住市區唔會入黎拍片?
件事可以就咁完呀?

你知唔知你衰咩呀?
學人攞尾彩?
同件第一代走數王anbb一齊雷9我?
追我交片?話我無片走數?

而家片就拍左!
四捨五入你又玩完喇!
數你又唔找?
依家又話唔計拍片為準?
你睇吓你個人係幾咁無恥!

Google都輸啦你!
7分鐘呀

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-28 09:32 PM 發表

算啦!垃圾尚悅牛乸嬸
你繼續走數啦!

起初係咪以為我住市區唔會入黎拍片?
件事可以就咁完呀?

你知唔知你衰咩呀?
學人攞尾彩?
同件第一代走數王anbb一齊雷9我?
追我交片?話我無片走數?

而家片就拍左!
四捨五入你又玩完喇!
數你又唔找?
依家又話唔計拍片為準?
你睇吓你個人係幾咁無恥!

Google都輸啦你!
7分鐘呀 ...
你搵到邊個帖我話以你條片為準?????

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-28 09:37 PM 發表

你搵到邊個帖我話以你條片為準?????
收皮啦

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-28 09:54 PM 發表

收皮啦
又踢爆個尚悅打手作嘢😂

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-28 09:55 PM 發表

又踢爆個尚悅打手作嘢😂
我唔明佢問黎問去兜黎兜去做乜9?
走數咪走數囉!
仲要死撐?

我答左佢無數次架啦

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-24 02:55 PM 發表

睇完條片嘅!
俾啲意見吖!
大佬我山長水遠揸車入元朗泊低喺建業街冒住俾人抄牌嘅風險架
你咁勤力
牛乸嬸都吾show你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-28 09:54 PM 發表

收皮啦
呢段文字冇以你條片為準嘅意思喎

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-28 10:38 PM 發表

呢段文字冇以你條片為準嘅意思喎
算把啦你

引用:
原帖由 9個黃色結他 於 2019-1-28 10:50 PM 發表

算把啦你
你黎做乜?關你事?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。