[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-26 06:32 PM 發表

建議你喺 #1 加番個精讀版來龍去脈
因為追番post,見佢衰左之洗,洗幾頁又再重新賴皮
嘥9氣
佢呢啲人?
佢呢啲牛乸嬸?
乜嘢都打橫黎講

佢捐唔起$1000?
其實就唔應該咁積極叫我老遠入元朗拍片啦!
襯我電話無電雷9我不停留言成日就話我迴避?找數?拍片?

呢d咁嘅冚家剷我一拍條片post上黎
即刻收皮!
走數都樣衰
仲要調返轉頭黎屈我?
我唔開帖澄清仲點對得住我自己?

熱賣及精選
引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-26 07:37 PM 發表

嘥9氣
佢呢啲人?
佢呢啲牛乸嬸?
乜嘢都打橫黎講

佢捐唔起$1000?

即刻收皮!
走數都樣衰
仲要調返轉頭黎屈我?
我唔開帖澄清仲點對得住我自己? ...
佢唔肯捐就無謂強人所難
踢爆晒佢的謊言就夠啦

引用:
原帖由 mytie2009 於 2019-1-26 12:37 AM 發表

真係講到2047😂
😂

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-26 06:32 PM 發表

建議你喺 #1 加番個精讀版來龍去脈
因為追番post,見佢衰左之後,洗幾頁又再重新賴皮
你都係慳啲啦黎攞彩

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-26 07:37 PM 發表

嘥9氣
佢呢啲人?
佢呢啲牛乸嬸?
乜嘢都打橫黎講

佢捐唔起$1000?

即刻收皮!
走數都樣衰
仲要調返轉頭黎屈我?
我唔開帖澄清仲點對得住我自己? ...
你自問龜縮左幾次????

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-27 11:06 PM 發表

你自問龜縮左幾次????
自已睇返第3頁留言35
全香討都知你走數啦牛嬸!

話要片?
自己又唔去拍!
講真我住九龍,你就自稱住尚悅!
你居然要求我去拍片求證?
大家agree 以6分鐘為限!
6分鐘內我捐錢
超過6分鐘就佢捐錢!
我話我入唔到屋苑只能喺屋苑外開始?
你就叫我當佢住第一座,叫我加番15秒。

之後我話我電話冇電,我當日亦唔得閒!
你知你個牛嬸點樣?
你係個帖不停轟炸我!
係咁: 片呢?片呢?唔係想走數啊?無片就捐錢啦?

當我電話叉返電之後,見到你10幾個留言好似痴線婆咁?
我仲唔嬲到第日即刻入元朗拍片咩!(反正我當揸車入去食醉雞米)

最後片我拍完!
6分22秒!
我叫你即刻找數!
你居然叫我計四捨五入???
話6分22秒即係6分鐘!
因為已60秒計,唔超過24秒?嗰分鐘就唔計?
我聽到當堂O左咀!

之後我醒起,你話你住第一座,叫我加返15秒上去!
6分22秒+15秒
四捨五入之後?
7分鐘!

之後你又賴皮!
又搬個Google map出黎?
夾硬話要計呢一個?
咁我話之前講拍片黎做乜9?
仲要係咁雷我?
而家又講計google map?

好彩我細心一睇!
你搬個Google Map出黎係(相反方向)
根本你就有心咁做!
因為之前拍條片佢又輸埋喇!!
而家連Google Map都唔幫你
顯示出7分鐘!

所以你就特登想盡方法掉轉個路線
繼續去強詞奪理!
輸咗唔捐錢!
仲要屈我走數?
話我龜縮?
你呢個人真係冇得救!

牛乸嬸呢個名真係冇改錯佢!

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-27 12:06 PM 發表

佢唔肯捐就無謂強人所難
踢爆晒佢的謊言就夠啦
唔係唔肯,係莫財
佢係乜貨色,其他版友心中有數

如果條看更出到JAZZ之時,就係我唔再上車版之日  
當然係要影張牌簿相上來証明啦...........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-27 11:24 PM 發表

自已睇返第3頁留言35

話要片?
自己又唔去拍!
6分鐘內我捐錢
超過6分鐘就佢捐錢!

你知你個牛嬸點樣?
你係個帖不停轟炸我!
係咁: 片呢?片呢?唔係想走數啊? ...
你放棄把啦,留返D時間同屋企人開開心心好過
你同佢拗完,心情唔慌靚仔,仲乜為個psychiatric patient影響情緒
佢已無藥可救,我稱呢類人為Virgin Mary

如果條看更出到JAZZ之時,就係我唔再上車版之日  
當然係要影張牌簿相上來証明啦...........

回覆 引用 TOP

揸車6分鐘都應該唔得🤭佢對出幾支燈不知幾塞

回覆 引用 TOP

以留言觀察分析,好明顯係ESMP赢喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-27 11:24 PM 發表

自已睇返第3頁留言35

話要片?
自己又唔去拍!
6分鐘內我捐錢
超過6分鐘就佢捐錢!

你知你個牛嬸點樣?
你係個帖不停轟炸我!
係咁: 片呢?片呢?唔係想走數啊? ...
@chungying0321 答左你好多次啦!
唔識覆呀?
你理虧呀?
找數啦!

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-27 11:05 PM 發表

你都係慳啲啦黎攞彩
你話得人”攞彩”,即係都自認衰咗啦
但又要叫人慳啲,即係你講到明要走數...咁無恥都得

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-28 11:05 AM 發表

你話得人”攞彩”,即係都自認衰咗啦
但又要叫人慳啲,即係你講到明要走數...咁無恥都得
想黎攞,唔代表有得攞,攞得到

引用:
原帖由 ESMP 於 2019-1-28 09:35 AM 發表

@chungying0321 答左你好多次啦!
唔識覆呀?
你理虧呀?
找數啦!
你話我走數乜都好,尚悅買嘢都係方便過昇悅居,環境又好過昇悅居密質質,你造謠轉移視線都冇用

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-28 12:05 PM 發表

你話我走數乜都好,尚悅買嘢都係方便過昇悅居,環境又好過昇悅居密質質,你造謠轉移視線都冇用
尚悅買野方便過昇悅?
昇悅樓下就已經有商場啦!
尚悅?樓下得釘子戶咋

@chungying0321 (你話我走數乜都好)?
即係你認你走我數啦!
而家轉移視線果個係你咋牛嬸!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。